Καταπέλτης η Ρένια Λουιζίδου για Φιλιππίδη: «Γι’αuτό δεν τον άντεχα και δε συνεργάστηκα μαζί του 20 χρόνια»

Καταπέλτης η Ρένια Λουιζίδου για Φιλιππίδη: «Γι’αuτό δεν τον άντεχα και δε συνεργάστηκα μαζί του 20 χρόνια»
Advertisement

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και για τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου μίλησε μεταξύ άλλων η Ρένια Λουιζίδου στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος.

Αρχικά, η ηθοποιός ερωτηθείσα για το πως αντιμετώπιζε την εξωτερική της εμφάνιση, δήλωσε: «Υπήρξα πολύ βλάκας. Δεν μπόρεσα ποτέ να απολαύσω το “ωραία γυναίκα”.

Ήμουν πάντα πολύ πιο προσγειωμένη και μετρημένη και δεν απόλαυσα τα χρόνια που σήμερα όταν βλέπω την εικόνα μου τότε λέω “όμορφη ήμουν”… Αυτό όμως με φύλαξε και στη δουλειά από πολλά πράγματα. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με παίρνει να πλασάρω τον εαυτό μου σαν πολύ ωραία γκόμενα» δήλωσε αρχικά.

Ρένια Λουιζίδου: Τα συγκινητικά λόγια για τον Βλάσση Μπονάτσο

Για τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου, η γνωστή ηθοποιός τόνισε: «Ήταν δύσκολο και στενάχωρο όταν πέθανε ο Βλάσης.

Ήταν ένας άνθρωπος που δε μπορούσε να το βάλει το μυαλό σου ότι πεθαίνει γιατί ήταν η χαρά της ζωής και γιατί αν κάποιος δικαιούται και ξέρει να ρουφάει τη ζωή αυτός ήταν ο Βλάσης. Μπορεί να μην άντεχε να γεράσει.

Πως θα την κατέβαζε την ταχύτητα που είχε; Δεν μπορώ να φανταστώ τον Βλάση να κάνει οικονομία του εαυτού του» και πρόσθεσε πως ένα remake των «Απαράδεκτων» θα της φαινόταν “εφιαλτικό” χωρίς εκείνον.

Γιατί δεν συνεργάστηκε η ηθοποιός τα τελευταία 20 χρόνια με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Η Ρένια Λουιζίδου αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη, αναφέροντας: «Έχω δουλέψει με τον Πέτρο τα πρώτα χρόνια. Η τελευταία μας δουλειά ήταν το 2001. Αυτή την περίοδο γίνονται οι δίκες και καλό θα ήταν οι άνθρωποι που δεν εμπλεκόμαστε άμεσα να είμαστε λακωνικοί.

Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ξέρεις από τα πρώτα χρόνια της δουλειάς σου να φτάνει εκεί, είναι θλιβερό, είτε αθώος, είτε ένοχος, είτε οτιδήποτε το να βλέπω τον Πέτρο στη φυλακή είναι θλιβερό.

Δεν είχαμε κάποια παραπάνω σχέση. Είχαμε ξεκινήσει μαζί. Ήταν ένας άνθρωπος με φοβερό ταλέντο και εκρηκτικό ταπεραμέντο. Μέχρι εκεί. Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια.

Είδα μια δύσκολη κατάσταση της οποίας δεν ήθελα να είμαι μέρος…. Προσωπικά δεν άντεχα τα νεύρα του. Δε μπορώ να δουλεύω κάτω από τέτοιες εντάσεις… Από κάποιο σημείο και μετά είναι θέμα αξιοπρέπειας. Το να πάω στη δουλειά και να φοβάμαι, δε το δέχομαι».

Η αποκάλυψη της Ρένιας Λουιζίδου για το πρόβλημα υγείας

Σχετικά με την περιπέτεια που πέρασε με τη υγεία της, αποκάλυψε: «Είχα κολλήσει ένα μικρόβιο και έπαθα σηψαιμία. Σε γύρισμα συνέβη αυτό, στο Καφέ της Χαράς, το πρώτο. Ήταν καλοκαίρι με καύσωνα μετά από μια σεζόν πολύ δύσκολη.

Γυρίζαμε τα δυο πρώτα επεισόδια της επόμενης σεζόν, χωρίς στοπ. Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν θερμοπληξία. Μια-δυο μέρες καθυστέρησης στην αντιμετώπιση του μικροβίου έκανε τη διαφορά.

«Πήγαμε για χειρουργείο. Ήταν τόσο εξαπλωμένο το μικρόβιο που δε μπορούσε να χειρουργηθεί τίποτα. Με βομβάρδισαν με κάθε είδους αντιβίωση. Είχα την τύχη να είμαι 38 ετών τότε.

Ανταποκρίθηκε ευτυχώς ο οργανισμός μου και όλα πήγαν καλά. Για 48 ώρες ήμουν στο θα ζήσω-θα πεθάνω. Είχε να κάνει με το αν ο οργανισμός μου θα αντιδρούσε στην αντιβίωση ή όχι.

Τρόμαξα πάρα πολύ γιατί τότε ο γιος μου ήταν τεσσάρων ετών. Από τότε είπα ότι δε θα επιτρέψω να μου ξανασυμβεί αυτό».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: