Δύσκολες ώρες για την Βάνα Μπάρμπα: «Γιατροί, προσωπικό δουλεύουν μέρα-νύχτα…»

Δύσκολες ώρες για την Βάνα Μπάρμπα: «Γιατροί, προσωπικό δουλεύουν μέρα-νύχτα…»
Advertisement

Δύσκολο είναι το φετινό Πάσχα για τη διάσημη ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα καθώς περνάει τις άγιες μέρες στο νοσοκομείο λόγω του πατέρα της.

Στην αποκάλυψη ότι ο πατέρας της αντιμετώπισε ένα «αρκετά σοβαρό» πρόβλημα υγείας προχώρησε την Κυριακή του Πάσχα η Βάνα Μπάρμπα κατά την παρουσία της στον ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, η Μπάρμπα είχε βρεθεί καλεσμένη στο Open και στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά» σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Advertisement

Με αφορμή, μάλιστα, την περιπέτεια του πατέρα της η Βάνα εξέφρασε το δημόσιο «ευχαριστώ» της στους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου Φιλιατών στη Θεσπρωτία όπου κατέφυγε.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς που κρατάνε Θερμοπύλες. Γιατροί προσωπικό δουλεύουν μέρα -νύχτα ενώ μεγάλοι γιατροί δεν αντέχουν και φεύγουν από εκεί» είπε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη φύση της περιπέτειας της υγείας του πατέρα της.

Παράλληλα η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι αναζητά χορηγούς για να στηρίξουν το συγκεκριμένο νοσοκομείο στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας προκειμένου να αποκτήσει νέο εξοπλισμό και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: