H σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή: Πού έδωσε το παρών κρατώντας μπαστούνι [εικόνες]

H σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή: Πού έδωσε το παρών κρατώντας μπαστούνι [εικόνες]
Advertisement

Ελάχιστες είναι τα τελευταία χρόνια οι δημόσιες εμφανίσεις του Πασχάλη Τερζή, καθώς έχει επιλέξει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τη Δευτέρα ο Πασχάλης Τερζής – σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή του – έδωσε το «παρών» σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου των βετεράνων του Ηρακλή και της Νίκης Πολυγύρου στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής

Advertisement

Στο τέλος του αγώνα, μάλιστα, ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε με παίκτες των δύο ομάδων να κρατάει μπαστούνι.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook η «Νίκη Πολυγύρου».

ΝΙΚΗ Παλαίμαχοι – Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Φιλική αναμέτρηση έδωσαν οι παλαίμαχοί μας, με την ομάδα του Ηρακλή, στη Λακκιά Θεσσαλονίκης, ενώ με την παρουσία του τίμησε την συνάντηση ο ανυπέρβλητος Πασχάλης Τερζής.

Τα δυο ιστορικά σωματεία Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης διατηρούν άριστες σχέσεις, σε όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης ιστορίας τους, με δεσμούς που κρατάναε περισσότερα απο 70 χρόνια και αυτό επιβεβαιώθηκε με ακόμα μια φιλική αναμέτρηση.

Advertisement

??

Ραντεβού με όλους στη μεγάλη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης, στις 19:00, στο Δημαρχείο Πολυγύρου, για την ανάδειξη του Νέου ΔΣ!

Οι παλαίμαχοί μας θα είναι εκεί και πρέπει να είμαστε όλοι μας, ώστε να παραμείνει το ίδιο υψηλό επίπεδο του Συλλόγου σε όλους τους τομείς και άσβεστη η διαχρονική αγάπη στην ομάδα!

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: