Υπό άκρα μυστικότητα: Το σύμφωνο συμβίωσης Βανδή – Μπισμπίκη και οι όροι για την περιουσία

Advertisement

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον έρωτά τους, με τις φήμες για γάμο να οργιάζουν, τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, οι φήμες αυτές έγιναν πιο έντονες, μετά την ανάρτηση της Soulas Glamorous ότι οι δυο τους ετοιμάζονται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Advertisement

Με αφορμή την πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και του Λευτέρη Πανταζή στην Θεσσαλονίκη, η τραγουδίστρια απάντησε, για πρώτη φορά, στις εν λόγω φήμες με χαμόγελο.

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης θα υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης

Όπως ανέφεραν πηγές του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού στο περιοδικό Ciao, θέλουν να επισημοποιήσουν την σχέση τους, αλλά σε πρώτη φάση θέλουν να το κάνουν με ένα σύμφωνο συμβίωσης.

Μάλιστα, το ζευγάρι επισκέφθηκε- υπό άκρα μυστικότητα- τους δικηγόρους του, σε μεγάλο γραφείο της Κηφισιάς και συζήτησε μαζί τους όλες τις λεπτομέρειες για το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο πρόκειται να υπογραφεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Advertisement

Με αυτό ορίζονται όλες οι προϋποθέσεις για την κοινή τους πορεία και κυρίως τα οικονομικά τους, με τα οποία η τραγουδίστρια είναι πολύ προσεκτική, καθώς τα δυο παιδιά της είναι δικαιούχοι της περιουσίας της.

Η ανυπομονησία Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη για την κοινή του ζωή

Στο μέλλον, δεν αποκλείεται το ζευγάρι να προχωρήσει και σε ένα γάμο, αλλά προς το παρόν είναι πανέτοιμο για τις υπογραφές του συμφώνου συμβίωσης και ανυπομονεί να ξεκινήσει την κοινή του ζωή.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: