«Μαpτύpιο 3 φορές την εβδομάδα»: Φpίκη με τον βοσκό που βίαζε την ανήλικη κόρη του μέχρι και στον στάβλο

(φωτ. αρχείου)
Advertisement

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση για τον βιασμό ανήλικο παιδιού στη Φλώρινα από τον ίδιο του τον πατέρα.

Η φριχτή υπόθεση βγήκε στο «φως» όταν οι δάσκαλοι στο σχολείο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε και η εκπομπή «καλημέρα Ελλάδα» παρατήρησαν μία αλλαγή στην συμπεριφορά του παιδιού.

Advertisement

Στην εκπομπή μίλησε η δημοσιογράφος Χρυσάνθη Σπανδωνίδου, για την υπόθεση της Φλώρινας, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως το κορίτσι θεωρούσε φυσιολογικό να έχει σεξουαλικές επαφές με τον πατέρα της και αυτό προκύπτει από το γεγονός πως δεν βρέθηκαν από τον ιατροδικαστή ίχνη αντίστασης. «Είναι συγκλονιστικό σε μία τόσο τρυφερή ηλικία να κάνει κάτι τέτοιο στο παιδί του» τόνισε.

Φλώρινα: Τι δήλωσε εκπαιδευτικός για τη μαθήτρια

Προσέθεσε πως σύμφωνα με το κορίτσι, ο βιασμός επαναλαμβανόταν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα και γινόταν οπουδήποτε μπορούσαν να απομονωθούν πατέρας και κόρη, ακόμη και στον στάβλο, όπου δούλευε ως βοσκός ο 35χρονος άνδρας.

Εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών, που μίλησε στην εκπομπή, ανέφερε πως κλειδί για την αποκάλυψη της υπόθεσης ήταν η επαφή που είχε το κορίτσι με την ψυχολόγο του Γυμνασίου, στο οποίο άρχισε να φοιτά φέτος, καθώς είναι μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου.

Advertisement

Όπως σημείωσε, «επισκέφθηκε κάποια στιγμή την ψυχολόγο που πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα στην σχολική μονάδα. Οι συνάδελφοι είδαν ότι είναι μαζεμένο, προβληματισμένο και φοβισμένο το παιδί. Μίλησα εγώ μαζί του και μετά ζήτησα την βοήθεια των αρμοδίων και έτσι αρχίσαμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι».

«Το παιδί ήρθε σε εμάς φέτος, είναι παιδί πρώτης Γυμνασίου, δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να πούμε μπράβο σε αυτό το παιδί που είχε το θάρρος να πει αυτά που είπε, εκμυστηρεύθηκε και «ανοίχτηκε» μετά από παρακολούθηση κάποιων ημερών, ώστε να πει κάποια πράγματα», επεσήμανε η εκπαιδευτικός.

Η ανήλικη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, ενώ να αναφέρουμε πως απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: