Πατέρας έκανε δώρο στον γιο του 20 ακίνητα για να τον βοηθήσει «να βρει σύζυγο»

Πήγε σε γραφείο συνοικεσίων με πάνω από 20 συμβόλαια ακινήτων και την ελπίδα να βρει γυναίκα στον 24χρονο γιο του

Advertisement

Με τις νέες γεννήσεις στην Κίνα να σημειώνουν χαμηλό 61 ετών, ξεπερνώντας ελάχιστα τους θανάτους το 2021, πολλοί γονείς έχουν απελπιστεί στην προσπάθεια να παντρέψουν τα παιδιά τους και ένας πατέρας πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Σύμφωνα με το κινεζικό Jimu News, ένας πατέρας στην επαρχία Hebei πήγε σε ένα γραφείο συνοικεσίων με περισσότερα από 20 συμβόλαια ακινήτων και την ελπίδα να βρει σύζυγο στον 24χρονο γιο του.

Advertisement

Τα συγκεκριμένα γραφεία είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή στη χώρα και βρίσκονται συνήθως σε μεγάλες πόλεις της Κίνας, όπου γονείς συρρέουν για να βρουν πιθανό ταίρι για το παιδί τους.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media δείχνει τον πατέρα να κρατά μια ροζ τσάντα με ένα σωρό έγγραφα, που σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν συμβόλαια για διάφορα ακίνητα. Το βίντεο μετρά ήδη πάνω από 78 εκατομμύρια views στο Weibo, το κινεζικό Twitter.

«Ο πατέρας δεν προσπαθεί να κάνει επίδειξη. Ήθελε απλώς να βρει μια νύφη με ανάλογο στάτους», εξηγεί ο ιδιοκτήτης του γραφείου. «Είπε ότι ο γιος του έχει σταθερή δουλειά και πολλές ικανότητες και πως απλώς αναζητά την κατάλληλη γυναίκα για εκείνον», πρόσθεσε.

Advertisement

Ωστόσο, το βίντεο, έχει προκαλέσει αμφιλεγόμενα συναισθήματα για τις μεθόδους που πολλοί γονείς επιλέγουν προκειμένου να βρουν σύντροφο στα παιδιά τους.

«Τέτοια πίεση είναι σίγουρα υπερβολική. Μπορεί ο γιος να μην θέλει καν να παντρευτεί», σχολίασε κάποιος.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: