Δεν της ξαναμίλησαν ποτέ: Αuτό έκανε η Μενεγάκη και μάλωσε με τους κουμπάρους της Κουρκούλη – Κελεκίδου

Δεν της ξαναμίλησαν ποτέ: Αuτό έκανε η Μενεγάκη και μάλωσε με τους κουμπάρους της Κουρκούλη – Κελεκίδου
Advertisement

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μαζί έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Οι δύο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, τον Θάνο – Ραφαήλ και την Ελπινίκη, τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Advertisement

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης μετρούν 17 χρόνια κοινής πορείας και προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς επιθυμούν να απασχολούν μόνο με τη δουλειά τους.

Μπορεί οι δύο τραγουδιστές να γνωρίστηκαν το 2004 στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την πήραν το 2009.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Βούλας, ένα μήνα πριν τη γέννηση του γιου τους. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Πουνέντη.

Advertisement

Στον γάμο του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου καλεσμένοι ήταν μόνο στενοί φίλοι και οι οικογένειες του ζευγαριού, ενώ Κουρκούλης και Κελεκίδου έφθασαν με μισή ώρα καθυστέρηση.

Κατά την είσοδό του στο Δημαρχείο ο Νίκος Κουρκούλης δεν έκρυψε την συγκίνησή του και όλη τη ώρα χάιδευε στοργικά την φουσκωμένη κοιλίτσα της Κέλλυς Κελεκίδου.

Η Κέλλυ Κελεκίδου, επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ, αμπίρ φόρεμα λόγω εγκυμοσύνης, το οποίο είχε την υπογραφή του Κύπριου σχεδιαστή, Παντελή Μήτσου ενώ στα λευκά ήταν ντυμένος και ο Νίκος Κουρκούλης, ώστε να είναι ασορτί με την εγκυμονούσα αλλά πολύ εντυπωσιακή νύφη.

Advertisement

Λίγα χρόνια μετά δημοσιεύματα ήθελαν τις σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη και του ζευγαριού να είναι… όχι και τόσο καλές. Τι συνέβη όμως;

Συγκεκριμένα, το περιοδικό Ciao είχε δημοσιεύσει άρθρο στο οποίο ανέφερε πως το ζευγάρι των τραγουδιστών, αν και είχε πολύ καλές σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη, δεν ενέκρινε την απόφαση της να χωρίσει τον Γιάννη Λάτσιο και να είναι μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο.

«Ο Νίκος και η Κέλλυ πιστεύουν στο θεσμό του γάμου και της οικογενείας. Γι’ αυτό, άλλωστε, είχαν επιλέξει και για κουμπάρα τους την Ελένη Μενεγάκη, η οποία είχε δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια με τον Γιάννη Λάτσιο.

Η απόφασή της να χωρίσει ήταν κάτι που τόσο ο Νίκος όσο και η Κέλλυ δεν θα ήθελαν να έχει πραγματοποιήσει. Αυτή η αλλαγή της στην προσωπική της ζωή, αλλά και στη μετέπειτα συμπεριφορά της, δημιούργησε μια απόσταση στις σχέσεις τους», ανέφερε τότε άτομο του στενού φιλικού περιβάλλοντος της τραγουδίστριας.

Advertisement

Φωτιά στα δημοσιεύματα και τις φήμες αυτές είχε βάλει και το γεγονός πως η Ελένη δεν είχε παρευρεθεί στην βάπτιση της κόρης του Κούρκουλου και της Κελεκίδου.

Το 2016 το ζευγάρι πραγματοποίησε την βάπτιση της μικρής και σύμφωνα με – τότε -δημοσίευμα της εφημερίδας «Freddo», η παρουσιάστρια είχε λάβει το προσκλητήριο της βάπτισης, αλλά ήταν στην Άνδρο για διακοπές, αφιερώνοντας χρόνο στην οικογένεια και τα παιδιά της και δεν κατάφερε να βρεθεί στο μυστήριο.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστές, σχετικά με τις σχέσεις των δύο πλευρών. Ωστόσο το ζευγάρι ήταν απόλυτα ευτυχισμένο την βραδιά της βάφτισης και οι καλεσμένοι τους έδειχναν πόσο καλά πέρασαν μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: