Τον κρατά «απομονωμένο»: Ο άνδρας που είναι μαζί με τον Γιώργο Μαρίνο τα τελευταία 40 χρόνια

Τον κρατά «απομονωμένο»: Ο άνδρας που είναι μαζί με τον Γιώργο Μαρίνο τα τελευταία 40 χρόνια
Advertisement

Ο Γιώργος Μαρίνος τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και κανένας δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το πού βρίσκεται και πώς ζει.

Ο ηθοποιός έχει εξαφανιστεί από συναδέλφους και φίλους και απολαμβάνει τη φροντίδα αγαπημένου του προσώπου.

Advertisement

Ο άνδρας αυτός διατηρεί σε απομόνωση τον 83χρονο σήμερα ηθοποιό και τραγουδιστή, με το μυστήριο να δείχνει να έχει λυθεί από ορισμένους ως προς το πού μένει, αλλά εκείνον να μην επιθυμεί να γίνει αυτό γνωστό στο ευρύ κοινό.

Ένας από τους ανθρώπους που μέχρι και πριν χαθεί από τη δημοσιότητα ο Γιώργος Μαρίνος ήταν στο πλευρό του ήταν η Άννα Φόνσου, προσωπική του φίλη και φυσικά συνεργάτιδά του.

Θέλοντας, μάλιστα, να μάθει νεότερά του, η Άννα Φόνσου είχε ζητήσει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τον φίλο της.

Advertisement

Η έκκληση της Φόνσου

«Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του να μας πει πού είναι, να τον βοηθήσουμε. Είναι κάποιος άνθρωπος που τον περιποιείται από ό,τι έχω μάθει, αλλά δεν θέλει να μας πει πού είναι και πώς είναι.

Αυτός ο άνθρωπος όποτε ανακατεύομαι εγώ, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα μου κόψει τα πόδια. Βρήκα και κάποιους συγγενείς του Γιώργου. Ζει κάπου στη Γλυφάδα, Βούλα, αλλάζει σπίτια.

Μια κοπέλα που τον περιποιόταν, μου είπε ότι είναι καλά, ότι έχει μια κοπέλα που τον περιποιείται, ότι μένει σε ένα ωραίο σπίτι, δεν είναι δυστυχισμένος. Μπορεί να μην θέλει και ο Γιώργος να είναι με κόσμο και όταν έμενε στο σπίτι του ηθοποιού, δεν ήθελε και πολλά πολλά. Μόνο με μένα μιλούσε.

Advertisement

Νόμιζα ότι θα ξαναβγεί στο επάγγελμα. Είχε κάνει την εγχείρηση, είχε πάρει τα πάνω του και μου έλεγε ότι θέλει να παίξει στο Εθνικό. Γι’ αυτό έμεινα έκπληκτη τώρα που χάθηκε, γιατί ήταν πολύ καλά και κούκλος» είπε μεταξύ άλλων η Άννα Φόνσου.

Η σκληρή απάντηση του άνδρα που τον φροντίζει

Στην επιστολή που έστειλε στην πρώην υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου η Άννα Φόνσου αναφορικά με τον Γιώργο Μαρίνο, απάντησε ο άνθρωπος που φροντίζει εδώ και αρκετό καιρό τον γνωστό ηθοποιό.

Η Άννα Φόνσου, η οποία υπήρξε καλή φίλη του Γιώργου Μαρίνου είχε εκφράσει την ανησυχία της για την κατάστασή του, υποστηρίζοντας ότι τον ο άνδρας που τον φροντίζει, τον κρατάει απομονωμένο.

Advertisement

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο άνδρας που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος υποστήριξε ότι «H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του.

Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είμαι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: