Έφτιαχνε μπάλες από αλουμινόχαρτο και τις έβαζε στο πλυντήριο, το αποτέλεσμα όμως δεν το πεpίμενε με τίποτα

Advertisement

Το αλουμινόχαρτο έχει πολλές αξιοποιήσιμες χρήσεις στην καθημερινότητά μας και μία από αυτές είναι το πλύσιμο των ρούχων.

Αυτή η γυναίκα έκανε ένα απίστευτο κόλπο με αλουμινόχαρτο, που μπορείτε να το εφαρμόσετε κι εσείς κατά τη διάρκεια της πλύσης των ρούχων στο πλυντήριο σας!

Advertisement

Όχι, το πλύσιμο δεν είναι διασκεδαστικό. Ευτυχώς, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά λίγο πιο εύκολη με την προσθήκη μιας μπάλας αλουμινόχαρτου στο πλυντήριο μας. Εκτός όμως, από αυτό το κόλπο, δείτε εδώ τι κάνει το αλουμινόχαρτο στο σίδερο σας.

Γιατί, όμως, πρέπει να το κάνουμε αυτό;

Ας ξεκινήσουμε, λέγοντας πως βάζοντας αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο ή το στεγνωτήριο σας δεν μπορεί να προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη σε οποιοδήποτε μηχάνημα.

Λοιπόν, υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος. Μια μπάλα αλουμινίου εξασφαλίζει, ότι τα ρούχα σας δεν είναι πλέον στατικά μετά την πλύση. Και αυτό γιατί το αλουμινόχαρτο απορροφά τον στατικό ηλεκτρισμό. Οι συμβουλές για το πλύσιμο των ρούχων είναι επομένως ευπρόσδεκτες.

Advertisement

Στη συνέχεια, κάντε τρεις μπάλες από αλουμινόχαρτο ίσα περίπου με το μέγεθος του χεριού σας. Βάλτε τα βρεγμένα ρούχα σας στο στεγνωτήριο και ρυθμίστε τη μηχανή στο ίδιο πρόγραμμα όπως θα κάνατε συνήθως και προσθέστε τις μπάλες.

Οι μπάλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκετές φορές και δεν χρειάζεται να τα πετάξετε μετά από ένα πλύσιμο. Αν έχετε πιέσει τις μπάλες καλά, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για έξι μήνες.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: