Έξαλλη στον αέρα η Καινούργιου: «Τι έχεις πάθει; Δεν σε αναγνωρίζω! Δεν έχω παιδάκια, προσπαθώ και δεν μπορώ»

Έξαλλη στον αέρα η Καινούργιου: «Τι έχεις πάθει; Δεν σε αναγνωρίζω! Δεν έχω παιδάκια, προσπαθώ και δεν μπορώ»
Advertisement

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Βαλάντη, ο οποίος βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, σήμερα, Τρίτη, το πρωί, μαζί με τον Γιώργο Λάγιο.

Από την αρχή η κουβέντα με την Κατερίνα Καινούργιου κινήθηκε σε υψηλούς τόνους, με την παρουσιάστρια να υπογραμμίζει «γιατί μου μιλάς στον πληθυντικό; Με ξέρεις τόσα χρόνια, έχεις έρθει εδώ τόσες φορές, ήσουν γλυκύτατος άνθρωπος.

Advertisement

Μέσα στο Survivor δεν σε αναγνωρίζαμε Βαλάντη μου» και τον τραγουδιστή ν’ απαντάει «άκουσα τα χίλια μύρια από το στόμα σας. Και από το δικό σας και από τους συνεργάτες σας».

Στην κουβέντα μπήκε και ο Γιώργος Λάγιος και οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο, με τον Βαλάντη να ξεστομίζει τη λέξη «μαλ…α» στον αέρα.

Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου με τον Βαλάντη

«Θεωρείτε ότι αυτό είναι το επίπεδό σας, να χρησιμοποιείτε αυτό το λεξιλόγιο; Βρε Βαλάντη τι έχεις πάθει; Δεν σε αναγνωρίζω καν! Δεν σε αναγνωρίζει κανείς», επεσήμανε η Κατερίνα Καινούργιου.

Advertisement

Ακολούθησε μια αναφορά του Βαλάντη σε αυτούς που έχουν παιδιά και σε αυτούς που δεν έχουν, με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλη η παρουσιάστρια.

Ο διάλογος της Κατερίνας Καινούργιου με τον Βαλάντη

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής σημείωσε «έχω παιδάκια και αυτό που κάνατε είναι ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα. Κάντε λοιπόν παιδάκια, να προσφέρετε κάτι και εσείς παραπάνω όπως πρόσφερα κι εγώ», με την παρουσιάστρια ν’ απαντάει, ιδιαίτερα ενοχλημένη, «εγώ δεν έχω παιδάκια και προσπαθώ και δεν μπορώ. Τι σημαίνει; Ότι δεν προσφέρω κάτι;».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: