Τα παράτησε όλα και εξαφανίστηκε: Η νέα ζωή της Ισαβέλλα Βλασιάδου που εγκατέλειψε για πάντα την υποκριτική

Τα παράτησε όλα και εξαφανίστηκε: Η νέα ζωή της Ισαβέλλα Βλασιάδου που εγκατέλειψε για πάντα την υποκριτική
Advertisement

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό αντικαθιστώντας με επιτυχία τη Βάσια Τριφύλλη στην εκπομπή «Ραντεβού στα τυφλά», αλλά και στο πλάι του Βλάσση Μπονάτσου στα «Αλλα κόλπα».

Παράλληλα, εμφανίστηκε και σε ένα επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης» στο ρόλο της Ροζμαρι. Η ίδια υποδύθηκε τη Γαλλίδα ερωμένη του Μάνθου Φουστάνου που… υποτίθεται ότι έμεινε έγκυος και ο Μάνθος για να μην αποκαλυφτεί το… φόρτωσε στον Κωνσταντίνο.

Advertisement

Ο ρόλος αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, ενώ τότε δεν ήταν λίγοι αυτοί που ζητούσαν η Ρόζμαρι, κατά κόσμον Ισαβέλλα Βλασιάδου, να επιστρέψει στη σειρά για μερικές ακόμα εμφανίσεις, αίτημα το οποίο τελικά δεν εισακούστηκε.

Πώς είναι σήμερα η Ροζμαρί από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Την Πέμπτη 26 Μαΐου, η Ισαβέλλα Βλασιάδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, «Ελένη» και μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση, αλλά και από τον χώρο της υποκριτικής, γενικότερα, ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφό της και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως για την αποχή της από το θέατρο και την τηλεόραση οφείλεται η γέννηση του γιου της, καθώς σταμάτησε να εργάζεται το πρώτο διάστημα που ήρθε στη ζωή της και αφοσιώθηκε σε αυτόν.

Παρόλα αυτά, απέκτησε μία νέα ασχολία, που αφορά την επιχείρηση του συζύγου της, τον οποίο ερωτεύτηκε παράφορα.

Advertisement

«Άφησα την υποκριτική όταν γεννήθηκε ο γιος μου και η αλήθεια είναι πως σε αυτό τον χώρο είναι πολύ δύσκολο να ξαναμπείς με τους ίδιους όρους που ήσουν πριν. Αν σιγά σιγά απομακρυνθείς, είναι ένας χώρος που όλοι είμαστε αναλώσιμοι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι μια κανονική μαμά όπως και είμαι και ένας κανονικός άνθρωπος γενικά. Αυτό που προέχει μέσα σε μια οικογένεια είναι να προμοτάρεις τη λάμψη του παιδιού».

«Ασχολούμαι με την επιχείρηση του άντρα μου που αφορά στο design και τα έπιπλα. Στο μαγαζί του γνωριστήκαμε και ερωτευτήκαμε. Η οικογένεια είναι η ασφάλειά μας. Οικογένεια μπορεί να είναι και οι φίλοι» κατέληξε.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: