Νίκησαν τη μάχη με τη ζυγαριά: 6 διάσημοι Έλληνες που έχασαν τα περιττά κιλά και καμαρώνουν το νέο τους σώμα

Νίκησαν τη μάχη με τη ζυγαριά: 6 διάσημοι Έλληνες που έχασαν τα περιττά κιλά και καμαρώνουν το νέο τους σώμα
Advertisement

Εντυπωσιακή είναι η αλλαγή στην εμφάνιση πολλών Ελλήνων και Ελληνίδων διασήμων που κατάφεραν να χάσουν τα περιττά τους κιλά.

Τα πάχη μας τα κάλλη μας λέει η παροιμία όμως κάποιοι celebrities θέλουν να ξεχάσουν την εποχή που είχαν παραπάνω κιλά.

Advertisement

Πολλοί είναι οι διάσημοι Έλληνες που είχαν παραπάνω κιλά και είτε λόγω θέματος υγείας είτε για αισθητικό λόγο κατάφεραν να τα χάσουν. Άλλοι πολλά άλλοι πιο λίγα.

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι Έλληνες και Ελληνίδες που έχουν κατά καιρούς μιλήσει για τις δικές τους προσπάθειες να χάσουν τα περιττά τους κιλά που τους βασάνιζαν για χρόνια.

Με θέληση για αλλαγή, πείσμα και σωστή καθοδήγηση απέδειξαν πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όσον αφορά στο βάρος και την εξωτερική εμφάνιση.

Advertisement

Δείτε τους Έλληνες που κατάφεραν να χάσουν κιλά

Έλντα Πανοπούλου

Η Έλντα λοιπόν απέδειξε ότι το αδυνάτισμα δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και πείσμα, και ότι τα κιλά δεν χάνονται από τη μια στιγμή στην άλλη ως διά μαγείας. Κυρίως όμως θέλει πρόγραμμα και πειθαρχία, γιατί όσο δύσκολα κατεβαίνει η ζυγαριά, τόσο εύκολα ξανανεβαίνει!

Σίσσυ Χρηστίδου

Μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση έχει κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου τον τελευταίο χρόνο, καθώς με καλή διατροφή και όχι υπερβολές στο φαγητό κατάφερε να χάσει πολλά κιλά και συγκεκριμένα, περίπου στα 17.

«Καθόλου περιορισμένη δεν ήμουν τις γιορτές (σ.σ. Χριστουγέννων) και δεν είμαι άνθρωπος που περιορίζεται. Είμαι άνθρωπος ασανσέρ, δηλαδή το αφήνω, το πιάνω, μετά ξαναμαζεύομαι.

Advertisement

Ξέρω ότι θα φάω και θα παχύνω και μετά όταν θα παχύνω, θα ξαναμαζευτώ. Γενικά το αντιμετωπίζω πολύ χαλαρά, δεν κάνω υστερίες», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην κάμερα του Happy Day για τη διατροφή της.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Δεν ήθελα πάρα πολύ να μιλάω γι’ αυτό το πράγμα. Όχι ότι είναι κάτι πολύ προσωπικό, αλλά γιατί ο κάθε άνθρωπος το αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά. Θα μιλήσω για το πώς εγώ είχα αντίληψη.

Δεν ένιωθα καλά εγώ καθόλου με τον εαυτό μου και αυτό που συνέβαινε. Στη συνέχεια κατάλαβα πως αυτό το πράγμα κρύβει πάρα πολλά, άλλα πιο υπόγεια προβληματάκια που είχα να αντιμετωπίσω. Δε με στοιχειώνει, όχι. Θεωρώ πως είναι μια διαδρομή.

Ακόμη και για την παχυσαρκία έχω να πω πως ήταν μια διαδρομή που με έβαλε πάλι μέσα στον δρόμο μιας ουσίας. Στην εφηβεία θέλεις και να αρέσεις και να το εισπράττεις.

Advertisement

Εμένα αυτό ήρθε λίγο κόντρα εκείνη την εποχή, αλλά μου άφησε ένα πολύ μεγάλο δώρο που λέγεται πείσμα. Το οποίο αυτή τη στιγμή μου είναι επίσης πολύ χρήσιμο. Οπότε αυτό είναι ένα όπλο που χρησιμοποίησα μετά.

Γιατί αυτή η δουλειά χρειάζεται πολύ πείσμα και πειθαρχεία ακόμη κι αν φαντάζει εντελώς ελεύθερη» εξήγησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τα 65 ολόκληρα κιλά που κατάφερε να χάσει, στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω».

Αλέξης Γεωργούλης

«Η μάνα μου μού έλεγε πως από μικρό παιδί ήμουν “ασανσέρ” με τα κιλά. Είχα χάσει 17 κιλά μέσα σε ένα μήνα. Ήμουν ακόμα στο πολυτεχνείο», είπε χαρακτηριστικά.

Advertisement

Θηρίο

Ο γνωστός τραγουδιστής με το παρατσούκλι “Θηρίο” αποτελούσε μια αγαπημένη προσωπικότητα της ραπ στα παιδικά μας χρόνια, με τον ίδιο σήμερα πάντως να έχει αλλάξει την εικόνα του, χάνοντας χωρίς δίαιτα 140 ολόκληρα κιλά από τα 235, όπου ζύγιζε σε ηλικία 26 ετών.

Κατερίνα Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει γίνει… άλλος άνθρωπος, αφού κατάφερε να χάσει 18 ολόκληρα κιλά. «Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που παίρνω και χάνω κιλά.

Δεν έγραψα εγώ για τα κιλά. Εγώ ανέβασα μια φωτογραφία και έγραψα για τα ρούχα. Δεν έχω κάνει κάτι συγκεκριμένο, ούτε έχω κάποιον διαιτολόγο.

Advertisement

Μετά τον κορωνοϊό που πέρασα, το στομάχι μου δεν ήταν πολύ καλά και σταμάτησα να τρώω junk food», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Μακάρι να είχα βρει το ματζούνι να τρώμε 4 κιλά παϊδάκια προβατίνα και να αδυνατίζουμε. Ο κόσμος να μην αγχώνεται για τα κιλά».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: