Με παραπανίσια κιλά, μαλλιά και μούσια: Αγνώριστος σήμερα ο Αλέξης Γεωργούλης στα 47 του

Με παραπανίσια κιλά, μαλλιά και μούσια: Αγνώριστος σήμερα ο Αλέξης Γεωργούλης στα 47 του
Advertisement

Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης μετά από πολύ καιρό.

Σε καφετέρια της πρωτεύουσας συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον Αλέξη Γεωργούλη, σε μία σπάνια εμφάνισή του, καθώς από το καλοκαίρι του 2019 που εξελέγη ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών.

Advertisement

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής, ο οποίος έχει αρκετό καιρό να πραγματοποιήσει επίσημη δημόσια εμφάνιση, έπινε καφέ με φιλική του παρέα και έχει αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του.

Ο Αλέξης Γεωργούλης παραμένει γοητευτικός, όμως φαίνεται, έχει πάρει αρκετά παραπανίσια κιλά, ενώ έχει αφήσει αρκετά το μούσι του και τα μαλλιά του. Ο ηθοποιός ήταν χαλαρός με casual look, φορώντας ένα μαύρο t-shirt και και μαύρο τζιν παντελόνι.

Δείτε φωτογραφίες

Advertisement

Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι σήμερα 47 ετών, ενώ το κοινό τον γνώρισε για πρώτη φορά μέσα από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά του MEGA “Είσαι το ταίρι μου”, που προβλήθηκε τη σεζόν 2001-2002.

Στις ευρωεκλογές του 2019 εκλέχτηκε ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, στην πέμπτη θέση από τις έξι του κόμματος και ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά – Βόρεια Πράσινη Αριστερά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: