Ουρές για ένα αυτόγραφο: Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε στην οδό Πειραιώς και προκάλεσε το αδιαχώρητο

Ουρές για ένα αυτόγραφο: Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε στην οδό Πειραιώς και προκάλεσε το αδιαχώρητο
Advertisement

Το νέο του βιβλίο, «Απλά μαθήματα ρητορικής» παρουσίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης το βράδυ της Τετάρτης στο αθηναϊκό κοινό, με πολλές πολιτικές παρουσίες, όσο και μηνύματα για θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, όπως η Novartis.

Advertisement

Στην παρουσίαση, την οποία συντόνισε η διευθύντρια της «Ελληνικής Αγωγής», Ευγενία Μανωλίδου, παρέστησαν ο πρ. πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρ. πρωθυπουργός Π. Πικραμμένος, ο πρ. Επίτροπος και υπουργός Δ. Αβραμόπουλος, ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας Γαβριήλ. Επίσης, τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, Κ. Χατζηδάκης, Ν. Κεραμέως, Θ. Πλεύρης, Ν. Παπαθανάσης, Θ. Σκυλακάκης, Δ. Μιχαηλίδου, Ζ. Ράπτη, Χρ. Δήμας, Γ. Στύλιος, Ι. Τσακίρης, Ν. Χαρδαλιάς και ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Π. Μαρινάκης. Παρόντες, επίσης, ο Α. Λοβέρδος, ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης, η Μ. Παγώνη, ο Ι. Χατζηθεοδοσίου, ο Γ. Καββαθάς, ο Ι. Μπρατάκος και μαθητές της «Ελληνικής Αγωγής».

Μετά το τέλος της εκδήλωσης που έλαβε χώρα στον «Ελληνικό Κόσμο, στην οδό Πειραιώς ο Άδωνις Γεωργιάδης υπέγραψε τα βιβλία που είχαν αγοράσει εκατοντάδες φίλοι του.

Πρώτος πήρε αφιέρωση από τον κ. Γεωργιάδη ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ιάσονας Φωτήλας και δεύτερη η επίσης γαλάζια βουλευτής, Ασημίνα Σκόνδρα.

Advertisement

Μάλιστα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες οι πολίτες σχημάτιζαν ουρές για να αγοράσουν το βιβλίο και να έχουν μια αφιέρωση από τον ίδιο πάνω σε αυτό.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: