Σε κακή κατάσταση ο Παναγιωτόπουλος: Ρημάζει το μαγαζί στην Αλόννησο, παρατημένο στο λιμάνι το αμάξι του

Σε κακή κατάσταση ο Παναγιωτόπουλος: Ρημάζει το μαγαζί στην Αλόννησο, παρατημένο στο λιμάνι το αμάξι του
Advertisement

Άφαντος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε κατηγορηθεί για τη διαρροή ροζ βίντεο πρώην συντρόφου του, με το μαγαζί του στην Αλόννησο να ρημάζει και το αυτοκίνητό του στο λιμάνι του νησιού να είναι παρατημένο.

Το νησί γύρισε την πλάτη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρωινού και της δημοσιογράφου Κέλλυς Χεινοπώρου, παρά το γεγονός ότι το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» το Πάσχα ταξίδεψε στην Αλόννησο, δεν άνοιξε ποτέ το μαγαζί του στο νησί, καθώς η κοινωνία τον έχει καταδικάσει, γυρίζοντάς του την πλάτη.

Advertisement

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν άνοιξε το μαγαζί του στην Αλόννησο

Μάλιστα, ο ΑΝΤ1 κατέγραψε στιγμιότυπο από το κλειστό μαγαζί του παρουσιαστή και το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητό στο λιμάνι του νησιού, το οποίο έχει και κλήση από την Τροχαία.

Όπως υπογράμμισε κάτοικος του νησιού «το Πάσχα είχε έρθει μαζί με τη γυναίκα και τη μητέρα του. Η μητέρα του, επειδή χαίρει σεβασμού εδώ στο νησί, μάλλον είχε έρθει υποστηρικτικά για να μας «μαλακώσει» για όσα συνέβησαν, αλλά και πάλι έφαγε πόρτα από εμάς.

Αν εξαιρέσεις έναν που του μίλησε και έκατσαν λίγα λεπτά να μάθει νέα του, όλοι οι υπόλοιποι συνειδητά αδιαφορήσαμε. Ακόμα και ο κουμπάρος του, αυτός που τους πάντρεψε, έπεσε πάνω του και δεν του μίλησε.

Φανταστείτε ότι όταν κάποιοι κόλλησαν αφίσες στο νησί κι έγραψαν συνθήματα, καταδικάζοντας τον Στάθη και τις πράξεις του, κάποιοι έσκασαν τα λάστιχα του κουμπάρου του».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: