Αντιδράσεις στο Twitter για μια απάντηση στον «Εκατομμυριούχο» -Το λάθος του Αρναούτογλου [βίντεο]

Αντιδράσεις στο Twitter για μια απάντηση στον «Εκατομμυριούχο» -Το λάθος του Αρναούτογλου [βίντεο]
Advertisement

Το επεισόδιο της Τετάρτης του «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» προκάλεσε εκ νέου αντιδράσεις καθώς χρήστες του Twitter εντόπισαν λάθη σε απαντήσεις που δόθηκαν αλλά και λάθος στοιχεία που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Το νέο… επεισόδιο με το παιχνίδι γνώσεων έρχεται μία μέρα μετά τον… χαμό στα social media για μια ερώτηση που είχε να κάνει με την Ελένη Μενεγάκη και την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Advertisement

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (15/6) μία παίκτρια κλήθηκε να απαντήσει στο ποιο ζώο από τα προτεινόμενα κυοφορεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η ίδια επέλεξε το άλογο αν και οι χρήστες του Twitter αντέδρασαν θεωρώντας σωστή απάντηση το λάμα, που βρισκόταν μεταξύ των απαντήσεων.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία πληροφορία που… άναψε φωτιές. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε πως η Ελλάδα βρίσκεται στη 12η θέση με τις χώρες που έχουν τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στον κόσμο, με αποτέλεσμα να προκληθούν αντιδράσεις με τους χρήστες του Twitter να υποστηρίζουν πως η Ελλάδα είναι στην 9η θέση.

Advertisement

Υπενθυμίζεται πως το επεισόδιο της Τρίτης (14/6) η ερώτηση για το «τι κοινό έχουν η Ελένη Μενεγάκη και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς» προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter.

Η σωστή απάντηση για τη συγκεκριμένη ερώτηση βρισκόταν ανάμεσα στις εξής τέσσερις επιλογές: Χώρα γέννησης, ζώδιο, αριθμό παιδιών, έτος γέννησης και… ξεχείλισε το ποτήρι.

Advertisement

Τα σχόλια στο Twitter έπεσαν… βροχή. Η παίκτρια δεν γνώριζε την απάντηση και έτσι αναγκάστηκε να σταματήσει και να αποχωρήσει με 2.000 ευρώ.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: