Δεν έχουν το Θεό τους στη Μύκονο: Μετέτρεψαν ξωκλήσι σε.. studio και το νοικιάζουν σε τουρίστες

Advertisement

Αδιανόητο περιστατικό στη Μύκονο με έναν ιδιοκτήτη ξωκλησιού που το μετέτρεψε σε ενοικιαζόμενο στούντιο παρά τις αντιδράσεις των ντόπιων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ιστότοπος Mykonos Live TV, η μεγάλη έλλειψη σπιτιών αλλά και η κατακόρυφη άνοδος των τιμών ανάγκασε πολλούς στη Μύκονο να βρουν άλλες λύσεις για το πρόβλημα της στέγασης.

Advertisement

Παράδειγμα, ο ιδιοκτήτης του ξωκλησιού στο παρακάτω βίντεο που δεν δίστασε να το μετατρέψει σε στούντιο.

“Το είδαμε και αυτό τη φετινή σεζόν στη Μύκονο. Στην περιοχή της Μαού, ιδιοκτήτης αποφάσισε να μετατρέψει το κυκλαδίτικο ξωκλήσι του σε σπίτι”, αναφέρει, χαρακτηριστικά, ο ιστότοπος.

Όπως φαίνεται, εξάλλου, και στο παρακάτω βίντεο, ο ιδιοκτήτης του νησιώτικου ξωκλησιού έχει προβεί σε μια απίστευτη μετατροπή.

Έχει προσθέσει ένα ολόκληρο κομμάτι μπροστά από την είσοδο της εκκλησίας δημιουργώντας ένα αυθαίρετο δωμάτιο με παράθυρα.

Advertisement

Στη στέγη υπάρχει και ηλιακός θερμοσίφωνας, προφανώς για ζεστό νερό με οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ έχει μπει και τέντα για να προστατεύει τους ενοίκους από τον ήλιο.

Λίγο πιο εκεί βλέπουμε την απλωμένη μπουγάδα με τα ρούχα.

Να σημειώσουμε ότι η “τοπική κοινωνία της Μυκόνου είναι απογοητευμένη με το θέαμα”, όπως, χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: