Τέλος η Φαίη Σκορδά από τον ΑΝΤ1 -«Λύγισε» στον αέρα – Πώς αποχαιρέτησε live τους τηλεθεατές [βίντεο]

Τέλος η Φαίη Σκορδά από τον ΑΝΤ1 -«Λύγισε» στον αέρα – Πώς αποχαιρέτησε live τους τηλεθεατές [βίντεο]
Advertisement

Παρότι το συμβόλαιό της έληγε στο τέλος του Ιουνίου, η Φαίη Σκορδά είχε έρθει σε συνεννόηση με τον ΑΝΤ1 και έμεινε μέχρι το τέλος στην εκπομπή Πρωινό, αποχαιρετώντας σήμερα, στην «αυλαία» της σεζόν, τους τηλεθεατές της και τους συνεργάτες της.

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, η συνεργασία της κ. Σκορδά με το κανάλι του Αμαρουσίου δεν ανανεώθηκε, ενώ πυκνώνουν οι ψίθυροι για νέο συμβόλαιο «μαμούθ» με άλλο κανάλι.

Advertisement

Το «αντίο» της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό

«Όπως ξέρετε δεν έχω ετοιμάσει τίποτα να πω. Θα ήθελα ένα λεπτό για να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να περιγράψω αυτά 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1.

Θα συγκρατηθώ γιατί μου ήρθε στο μυαλό μου η γιαγιά μου, η κα Αγλαΐα, η οποία μου έλεγε το εξής: εγώ σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση (…) άμα έχεις μούτρα δεν θέλω να σε βλέπω»

Θέλω με χαμόγελο και ευγνωμοσύνη να κλείσει αυτή η τηλεοπτική σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1 γιατί είναι πραγματική οικογένεια, άνθρωποι που σε αγκαλιάζουν.

Advertisement

Προσωπικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιάννη Λάτσιο, να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Καλημέρη (…) χθες κοιτούσα τη Λίτσα και δεν άντεχα».

Κλείνοντας άφησε διακριτικά να διαφανεί πως έπεται συνέχεια στην πρωινή ζώνη, σε άλλο δίαυλο: «Εγώ, θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι σας αγαπώ πολύ», κατέληξε η παρουσιάστρια που καταχειροκροτήθηκε στο στούντιο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: