Sin Boy: «Κατάλαβα ότι είμαι μ@λ@κας, το σημαντικό δεν είναι μόνο η φήμη και τα φράγκα, είναι και οι αξίες»

Sin Boy: «Κατάλαβα ότι είμαι μ@λ@κας, το σημαντικό δεν είναι μόνο η φήμη και τα φράγκα, είναι και οι αξίες»
Advertisement

Ο Sin Boy μίλησε στις κάμερες μετά την «εξαφάνισή» του μετά την επιτυχία του «Mama». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τραπ σκηνή, στον τσακωμό Light και Snik αλλά και για στον χαμό του Madclip.

«Έχω έρθει εδώ δριμύτερος στην Ελλάδα, έχουμε δισκογραφική και φέτος θα κατακτήσουμε όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, να περιμένετε πολλά από εμάς.

Advertisement

21 Ιουλίου βγάζω το άλμπουμ μου. «Born Star», που σημαίνει γεννημένος σταρ, δηλαδή δεν προσπαθώ να γίνω, απλά τυχαίνει να είμαι», είπε αρχικά.

Για το γεγονός ότι «εξαφανίστηκε» μετά από την επιτυχία του «Mama», είπε πως: «Εγώ έβαλα στη ζωή μου τον Χριστό. Kατάλαβα ότι είμαι μ@λ@@@ς. Εγώ κατάλαβα ότι έκανα λάθη. Γιατί το πιο σημαντικό δεν είναι μόνο η φήμη και τα φράγκα, είναι και οι αξίες.

Καμιά φορά πρέπει να πάμε πίσω για να πάμε μπροστά και γι’ αυτό πήγα κι εγώ πίσω. Τώρα όμως ερχόμαστε μπροστά και δεν είμαι μόνος μου. Είμαι με την καλύτερη ομάδα…».

Advertisement

Για τον τσακωμό ανάμεσα στον Snik και τον Light, είπε πως: «Δεν ασχολούμαι με κουτσομπολιά, ασχολούμαι μόνο με τη δουλειά μου και μιλάω μέσα από τη μουσική μου. Απλά εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα».

«Το πλάνο του Θεού; Δεν θέλω να πω περαιτέρω πράγματα τώρα, για τον MadClip που δεν είναι εδώ. Έχω να πω μόνο, καλό παράδεισο και σίγουρα θα είναι μαζί με τον Θεό», είπε για την απώλεια του τράπερ.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: