Έγραψε απειλnτικό μήνυμα στην εξώπορτα κοπέλας στη Θεσσαλονίκη & οι γείτονες του έδωσαν “πληpωμένη” απάντηση

Έγραψε απειλnτικό μήνυμα στην εξώπορτα κοπέλας στη Θεσσαλονίκη & οι γείτονες του έδωσαν “πληpωμένη” απάντηση
Advertisement

Απειλητικό μήνυμα δέχθηκε κοπέλα στη Θεσσαλονίκη επειδή ζει με τον σκύλο της, όμως οι γείτονες δεν το άφησαν να περάσει έτσι.

Η κοπέλα δέχτηκε απειλή από άγνωστο, ο οποίος της έγραψε πως θα της κάψει το σπίτι. Το αδιανόητο και απειλητικό μήνυμα ήταν γραμμένο στον τοίχο έξω από την είσοδο τους σπιτιού της, στην πολυκατοικία όπου διαμένει.

Advertisement

Συγκεκριμένα, o Άγγελος Γιακουμίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται η απειλή που γράφτηκε έξω από το σπίτι της κοπέλας: «Άμα δεν φύγει ο σκύλος θα σας κάψω το σπίτι. Με ή χωρίς τον σκύλο».

Οι γείτονες ωστόσο απάντησαν από κάτω υποστηρίζοντας την κοπέλα, όπως και έπρεπε, τονίζοντας: «Φίλε όποιος κι αν είσαι απλά ψ@φ$ μαζί με την σκ@τ#ψυχιά σου. Υποστηρικτές γείτονες με αγάπη».

Δείτε τα μηνύματα στον τοίχο

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άγγελος Γιακουμίδης αναφέρει στην ανάρτησή του: «Η καλή μου φίλη έχει στο σπίτι της ένα σκύλο. Σήμερα γυρνώντας βρήκε αυτό γραμμένο έξω από την πόρτα της.

Η απάντηση γράφτηκε από τους γείτονες. Εγώ λέω να βάλουμε ένα χεράκι να βρεθεί ο “νταής” με όποιες ποινικές συνέπειες προβλέπονται. Παρακαλώ κοινοποιήστε ελεύθερα ή επικοινωνήστε αν γνωρίζει κάποιος κάτι».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: