«Τι θα πούμε στη μάνα μας; Εξηγήστε μας γιατί πέθανε»: Ξεσπούν τα αδέλφια του 49χρονου που πέθανε αβοήθητος στην Πάτρα

«Τι θα πούμε στη μάνα μας; Εξηγήστε μας γιατί πέθανε»: Ξεσπούν τα αδέλφια του 49χρονου που πέθανε αβοήθητος στην Πάτρα
Advertisement

Τα αδέλφια του 49χρονου Θοδωρή Νεμουτιάνου ξεσπούν, για τον θάνατό του αφού οποίος πήγε με έντονους πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα και τον έδιωξαν γιατί δεν εφημέρευαν.

«Εγώ θέλω να ρωτήσω και να μου πείτε. Πρωτοπορεί ο »Άγιος Ανδρέας» και κάνει οπτική διάγνωση; Να βγούμε στα μπαλκόνια να χειροκροτήσουμε. Να μου πουν. Αν κάποιος πονάει η πλάτη του να πάει κατευθείαν στο νεκροταφείο;», αναφέρει έντονα στην αρχή η αδελφή του 49χρονου, στο flamis.

Advertisement

Και στη συνέχεια αναφέρεται στη μητέρα της η οποία καλείται να αντιμετωπίσει μία ακόμα απώλεια μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καθώς πριν από έναν χρόνο περίπου, έφυγε από τη ζωή η Ελπινίκη, η κόρη της και αδελφή του 49χρονου Θοδωρή, από κορωνοϊό.

«Τι να πω στη μάνα που έχασε μέσα σε δέκα μήνες δύο παιδιά; Τι να της πω της μάνας μου; Πήγε το παιδί στο Νοσοκομείο και το διώξανε! Γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Αν υπάρχει κράτος και δικαιοσύνη θέλω μία απάντηση στο γιατί!«, προσθέτει η αδελφή του Θοδωρή Νεμουτιάνου ξεσπώντας.

Ο αδελφός του 49χρονου εξηγεί τι συνέβη

Από την πλευρά του, ο αδελφός του 49χρονου, γνωστός ποδοσφαιριστής, εξηγεί τι συνέβη καθώς ήταν εκείνος που μετέφερε τον άτυχο άνδρα μέχρι που «έσβησε» ακριβώς δίπλα του, στο κάθισμα του αυτοκινήτου του, στα χέρια του.

Advertisement

«Με πήρε τηλέφωνο η αδελφή μου και μού είπε πως ο Θοδωρής πηγαίνει στο νοσοκομείο. Τον πήρα τηλέφωνο και στην αρχή δεν το σήκωνε. Όταν μιλήσαμε, μού είπε ότι του είπαν στον Άγιο Ανδρέα ότι δεν εφημερεύει και είναι απ’ έξω.

Αφού το κλείσαμε, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: »Νίκο, αργείς». Φτάνω και κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και μπαίνει στο δικό μου. Φεύγουμε και στη διαδρομή, μού έμεινε στα χέρια. Ήταν πολύ αργά», φανερώνει.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: