Κορίνα Στεργιάδου: Η καλλονή που μάγευε τους πάντες και τα άφησε όλα για τον έρωτα της ζωής της

Κορίνα Στεργιάδου: Η καλλονή που μάγευε τους πάντες και τα άφησε όλα για τον έρωτα της ζωής της
Advertisement

Η Κορίνα Στεργιάδου, η σύζυγος του Αντώνη Βλοντάκη, ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα και όμορφα μοντέλα τη δεκαετία του ’90 και μάλιστα, το 1998 στέφθηκε Playmate, ενώ έχει ασχοληθεί και με το τραγούδι.

Η Κορίνα Στεργιάδου άφησε τη λαμπρή καριέρα για την οικογένεια

Όταν το μοντέλο γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, Αντώνη Βλοντάκη, τα παράτησε όλα για να αφοσιωθεί στα τρία παιδιά που απέκτησαν, τη Μαλένα, την Ηλέκτρα και τον Σπύρο, τα οποία λατρεύει και όλοι μαζί περνούν υπέροχες οικογενειακές στιγμές.

Advertisement

Μπορεί να πέρασαν 24 χρόνια από τη στέψη της, ωστόσο, η Κορίνα Στεργιάδου παραμένει κούκλα και εντυπωσιακή, με τη φυσική ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα να μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο.

Από φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά καιρούς στα social media, διαπιστώνεται δεν έχει πειράξει τίποτα, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα της.

Ο γάμος της Κορίνας Στεργιάδου με τον Αντώνη Βλοντάκη

Η Κορίνα Στεργιάδου και ο πολίστας είναι μαζί εδώ και 21 συναπτά έτη και τα συναισθήματα αγάπης και λατρείας που τρέφουν ο ένας για τον άλλον είναι βαθιά.

Advertisement

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», τον Οκτώβριο του 2021, η Κορίνα είχε αναφερθεί στη σχέση με τον σύζυγό της, την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική και τις ερωτικές σκηνές, οι οποίες την ενοχλούν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Corina Stergiadou (@corinastergiadou)

Όπως υπογράμμισε η Κορίνα Στεργιάδου «δεν μπορούμε και οι δύο να έχουμε τηλεοπτικό χρόνο. Μας έχει προταθεί να κάνουμε μαζί εκπομπή και είπαμε όχι. Δεν παρακολουθώ το σίριαλ του Αντώνη, μόνο αποσπάσματα.

Δεν προλαβαίνω. Δεν βλέπω τις ερωτικές του σκηνές. Εγώ τον γνώρισα αθλητή, δεν τον γνώρισα ηθοποιό ώστε να αποδεχτώ ότι θα φιλήσει, θα πιάσει, θα χουφτώσει. Οπότε δεν μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει.

Advertisement

Κι αν ο Αντώνης αντίστοιχα ήταν στη δική μου θέση δεν θα του άρεσε», ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι έχουν περάσει κρίση στον γάμο τους, η οποία ξεπεράστηκε με την επικοινωνία.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: