«Πίναμε σαν σαύρες, ο ένας κολλητά στον άλλον – Ο κορονοϊός ήταν το λιγότερο…»: Η απίστευτη ατάκα νεαρού για τις διακοπές στα ελληνικά νησιά

«Πίναμε σαν σαύρες, ο ένας κολλητά στον άλλον – Ο κορονοϊός ήταν το λιγότερο…»: Η απίστευτη ατάκα νεαρού για τις διακοπές στα ελληνικά νησιά
Advertisement

Κάθε μέτρο έχει χαθεί στις συναναστροφές μεταξύ των νέων το φετινό καλοκαίρι, με τους νεαρούς που πάνε στα ελληνικά νησιά να… διαγωνίζονται για το ποιος θα πει την πιο θλιβερή ατάκα στις τηλεοπτικές κάμερες που βρίσκονται στα λιμάνια, θέλοντας να δείξουν πως δεν «χαμπαριάζουν» από τον κορονοϊό.

Μάλιστα, το λιμάνι του Πειραιά αυτές τις μέρες έχει την τιμητική του, καθώς οι ρεπόρτερ είναι μονίμως στημένοι εκεί περιμένοντας να μιλήσουν με τους ταξιδιώτες είτε που φεύγουν για τις διακοπές τους, είτε έρχονται από αυτές.

Advertisement

Δυστυχώς όμως είναι συχνό το φαινόμενο νεαροί να χασκογελούν στις κάμερες δηλώνοντας πως δεν «μασάνε» από τον κορονοϊό με χαρακτηριστικό το παράδειγμα των νεαρών που θέλοντας να τρολάρουν τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Γιώργο Τσέλικα, είχαν δηλώσει πως: «Χθες τεστάκι θετικό, δεν πειράζει θα κολλήσουμε έτσι κι αλλιώς στην Πάρο».

Σε αυτά τα (επιεικώς) χαζοχαρούμενα σχόλια που κανέναν δεν κάνουν να γελάει ήρθε να προστεθεί ένας ακόμα, ο οποίος μιλώντας χθες στην κάμερα του Alpha, επιστρέφοντας από τις διακοπές του επιχείρησε να περιγράψει με… χιούμορ πως πέρασε στις διακοπές του.

Το ρεπορτάζ που προβλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης αφορούσε τους νεαρούς που γυρίζουν και έχουν κολλήσει κορονοϊό, με αποτέλεσμα να τον μεταδώσουν σε όσους είναι στην Αθήνα.

Από όσους μίλησαν, την παράσταση έκλεψε ένας παραστατικός νεαρός, ο οποίος ανέφερε: «Ημασταν έξω στα μαγαζιά. Πίναμε σαν σαύρες και ήμασταν ο ένας κολλητά στον άλλον, ιδρωμένοι… Ο κορονοϊός ήταν το λιγότερο που κολλάγαμε».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: