Δύο ζώδια που χωρίζουν σαν «Σουηδοί» και δύο που χωρίζουν σαν… «Βαλκάνιοι»

Advertisement

Ένας χωρισμός ποτέ δεν είναι εύκολος και δεν τον αντιμετωπίζουν όλα τα ζώδια με τον ίδιο τρόπο.

Κάποια είναι πιο ψύχραιμα, πιο ήρεμα, δεν τσακώνονται, δεν ξεκατινιάζονται και κρατούν ένα επίπεδο, ενώ κάποια άλλα, όχι απλά ρίχνουν το επίπεδο στα τάρταρα, γίνονται θέαμα στη γειτονιά ή κάνουν ό,τι πιο κουλό μπορείς να φανταστείς. Πάμε να δούμε λοιπόν τις δυο κατηγορίες:

Advertisement

Οι… Σουηδοί

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν τσακώνεται ΠΟΤΕ! Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Ό,τι και να γίνει, όσο και να έχει πληγωθεί, όσο και να έχει πονέσει, κλάψει, πικραθεί και… χτυπηθεί σαν το χταπόδι, δεν θα ρίξει το επίπεδο.

Θα παραμείνει… Σουηδός. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να διατηρήσει την εσωτερική του ισορροπία. Πάνω από όλα για τους Ζυγούς είναι η ευγένεια, οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς, η ανωτερότητα και το… επίπεδο.

Μπορεί αυτό να βγαίνει κάποιες φορές σε βάρος του, αλλά δεν αλλάζουν οι άνθρωποι…

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος, εκτός του ότι είναι ζεν στη ζωή του γενικά, είναι γνωστό ότι δεν τσακώνεται εύκολα. Δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα «σφαχτεί» με τον/την σύντροφό του.

Θα κρατήσει επίπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια του χωρισμού, θα είναι συζητήσιμος, θα θελήσει να δοθεί μια λύση που να βολεύει και τους δύο, θα πάει παρακάτω στη ζωή του και δεν θα κρατήσει κακίες.

Ο Υδροχόος γενικά πιστεύει στον διάλογο και στην συνεννόηση και όχι στον καβγά και στις κατινιές. Είναι… below him όλα αυτά!

Advertisement

Οι… Βαλκάνιοι

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γνωστός για τη φλόγα του, που φουντώνει γρήγορα και το ίδιο γρήγορα σβήνει. Αυτό ακριβώς γίνεται και κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού.

Χάρη στον Άρη, τον κυρίαρχο πλανήτη του συγκεκριμένου ζωδίου, που σχετίζεται τόσο με το πάθος, όσο και με την επιθετικότητα, περνάει κατευθείαν στην επίθεση και η διάλυση της σχέσης του φαίνεται σαν ήττα.

Οποιοδήποτε είδος «απώλειας» είναι χτύπημα για την υπερηφάνειά του και εννοείται ότι δε θα την καταπιεί εύκολα. Το βρισίδι, το σπάσιμο γυαλικών ή άλλων ειδών, το ξεκατίνιασμα παίζουν πολύ. Ευτυχώς, ο θυμός του δεν κρατάει…

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό σε καμία περίπτωση ο χωρισμός δεν είναι εύκολος, αντίθετα θα εξοργιστεί πάρα πολύ, γιατί θα το θεωρήσει ως προδοσία και θα αρχίσει τις φωνές και τα βρισίδια.

Αν συνυπολογίσουμε και τον κυβερνήτη του ζωδίου, τον Πλούτωνα, που σχετίζεται με τη δύναμη και την απολυτότητα, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι η απογοήτευσή του για το ότι χάνει τον έλεγχο μπορεί να τον κάνει να εκραγεί.

Κατά βάθος, το μόνο που θέλει είναι μια σχέση με κάποιον/α, ικανό/ή για να εμπιστευτεί και να βασιστεί, οπότε όταν απορρίπτεται (γιατί έτσι νιώθει), αντί να δεχτεί τον πόνο, το μόνο που σκέφτεται είναι η εκδίκηση.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: