«Ήπια 2 ποτηράκια…»: Αστυνομικοί σταμάτησαν την Άννα Βίσση για αλκοτέστ κι αuτή έβγαλε βίντεο κι έριξε το Tik Tok

«Ήπια 2 ποτηράκια…»: Αστυνομικοί σταμάτησαν την Άννα Βίσση για αλκοτέστ κι αuτή έβγαλε βίντεο κι έριξε το Tik Tok
Advertisement

Ένα χιουμοριστικό βίντεο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο tik tok η αγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση.

Σε νυχτερινή περιπέτεια βρέθηκε η Άννα Βίσση, η οποία αναγκάστηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ και μάλιστα βιντεοσκόπησε, με τη βοήθεια του φίλου της, τη στιγμή.

Advertisement

Η τραγουδίστρια ανέβασε το σχετικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok για να δείξει στους χρήστες της εφαρμογής ότι τα αποτελέσματά της ήταν αρνητικά.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής της εξόδου, η Άννα Βίσση συνάντησε στον δρόμο τους αστυνομικούς, οι οποίοι διενεργούσαν αλκοτέστ.

Τότε η τραγουδίστρια, όπως φαίνεται στο βίντεο, είπε στους αστυνομικούς ότι ήπιε μόνο δύο ποτήρια. Παρ’ όλα αυτά υποβλήθηκε στο τεστ και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε, αλλά και την εξέπληξε αφού η ένδειξη ήταν μηδενική.

Advertisement

Αμέσως μετά τη δημοσίευση, το βίντεο συγκέντρωσε αμέτρητα σχόλια και οι χρήστες του TikTok έσπευσαν να αστειευτούν, γράφοντας:

«Εγώ περίμενα να λιποθυμήσει ο policeman», «Κλαίωωω…! Έχασε την ευκαιρία της ζωής του να σε συλλάβει», «Στην αρχή νόμιζα ήθελε να του τραγουδήσεις», «Τι μηδέν ρε, αφού έχει πιεί δύο ποτηράκια», «Ο Mr policeman πήρε πόζα, κοίταξε καλά, εκανε γελάκια και τελικά έδειξε 0».

@annavissiofficial♬ πρωτότυπος ήχος – annavissiofficial

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: