Αυτή η fitness influencer έκανε τα πάντα για δείχνει πιο αδύνατη στο Instagram, αλλά άλλαξε γνώμη

Advertisement

Είναι γεγονός πως αρκετές νεαρές γυναίκες ταυτίζουν την επιτυχία και την ομορφιά με την λεπτή σιλουέτα.

Oλοι όσοι χρησιμοποιούν το Instagram ξέρουν ότι οι φωτογραφίες δεν δείχνουν απαραίτητα την αλήθεια.

Advertisement

Κάθε φορά που περνάει από το feed μας η φωτογραφία μιας κοπέλας με αψεγάδιαστα πόδια και επίπεδη κοιλιά, η πρώτη μας πιθανή αντίδραση είναι να κοιτάξουμε το δικό μας σώμα και, απογοητευμένες με τη δική μας σιλουέτα, να αναρωτηθούμε «εγώ γιατί να μην είμαι έτσι;».

Ομως οι περισσότερες φωτογραφίες είναι επεξεργασμένες και έχουν περάσει από διάφορα φίλτρα για να δείχνουν τέλειες.

Επιπλέον τα τέλεια σώματα που βλέπουμε στα social media είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα στάσης του σώματος και κατάλληλου φωτισμού.

Advertisement

Μια 20χρονη fitness influencer, η Mary Jelkovsky, θέλησε να καταρρίψει τον μύθο της αψεγάδιαστης εικόνας αποκαλύπτοντας ότι στο παρελθόν έκανε τα πάντα για να δείχνει πιο αδύνατη στις φωτογραφίες της στο Instagram.

Μέχρι και την αναπνοή της κρατούσε για να δείχνει πιο επίπεδη η κοιλιά της.

Πλέον έχει ξεπεράσει την ανάγκη της να δείχνει πιο αδύνατη και γυμνασμένη.  Δεν συγκρίνει πλέον τον εαυτό της με τους άλλους fitness influencers.

Aγαπάει το σώμα της και έχει υιοθετήσει μια πιο θετική στάση απέναντι στο σώμα της.

«Θαυμάζουμε ανθρώπους που έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα στις φωτογραφίες τους στο Instagram, αλλά πάνω από τις μισές φορές, αυτή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» τονίζει.

Advertisement

«Αναρωτηθείτε πόσο καλύτερη θα ήταν η ζωή μας αν απλά αγαπούσαμε τα σώματά μας και δείχναμε τους πραγματικούς μας εαυτούς και ενθαρρύναμε τους άλλους να κάνουν το ίδιο;» καταλήγει.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: