Αυτό που βλέπετε πρώτο στην εικόνα, αποκαλύπτει τι σας φοβίζει περισσότερο στον σύντροφό σας

Advertisement

Οι εικόνες, οι οπτικές ψευδαισθήσεις και τα ψυχολογικά τεστ αποκαλύπτουν πολλά για τη σχέση με τους γύρω μας αλλά και για την προσωπικότητά μας.

Κάθε ψυχολογικό τεστ υποσυνείδητα εκφράζει κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό για εμάς. Η παρακάτω εικόνα μπορεί να σου δείξει τον δρόμο στο να ανακαλύψεις περισσότερο τον εαυτό σου και άγνωστες πτυχές που φανερώνονται κυρίως μέσα από την επικοινωνία σου με τους άλλους.

Advertisement

Αν θες να ανακαλύψεις τι σε φοβίζει περισσότερο στις σχέσεις, παρατήρησε προσεκτικά την παρακάτω εικόνα. Τι είδες πρώτα;

1. Τα πουλιά

Αν πρώτα είδες τα πουλιά, αυτό που σε φοβίζει περισσότερο στον σύντροφό σου είναι μήπως δεν είναι όπως δείχνει.

Δίνεις πολλή αγάπη αλλά την ίδια στιγμή λειτουργείς αρκετά καχύποπτα και επιφυλακτικά απέναντί του χωρίς να μπορείς να απολαύσεις το μεταξύ σας δέσιμο.

2. Την πεταλούδα

Ο φόβος που έχεις για τον σύντροφό σου στην περίπτωση που είδες πρώτα την πεταλούδα, είναι ότι δεν θα μείνει πολύ κοντά σου.

Advertisement

Δεν κάνεις σενάρια για το κοινό σας μέλλον αλλά το μυαλό σου πάει πάντα στην καταστροφολογία με αποτέλεσμα να τον απομακρύνεις, επιβεβαιώνοντας τη φοβία σου.

3. Την κληματαριά

Αν πρώτα είδες την κληματαριά, ο κρυφός φόβος για τη σχέση σου περιστρέφεται γύρω από την απιστία.

Φοβάσαι μήπως μελλοντικά κάτι καταστρέψει τη σχέση σας και σε απατήσει οπότε δεν εμπιστεύεσαι εύκολα με αποτέλεσμα να αναπτύσσεις μηχανισμούς άμυνας που δεν βγαίνουν σχεδόν ποτέ σε καλό.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: