Αυτός είναι ο λόγος που χωρίζει τις φίλες του ο Λεονάρντο ντι Κάπριο όταν περνούν τα 25 -Ξεκάθαρα αλλά κυνικά

Αυτός είναι ο λόγος που χωρίζει τις φίλες του ο Λεονάρντο ντι Κάπριο όταν περνούν τα 25 -Ξεκάθαρα αλλά κυνικά
Advertisement

Όταν ξεκινάει ένα ειδύλλιο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει ημερομηνία λήξης. Αυτό ισχύει στην περίπτωση του Λεονάρντο ντι Κάπριο, με πηγή από το περιβάλλον του να τονίζει ότι χωρίζει με τις κοπέλες του όταν… μεγαλώνουν ή όταν έρχονται πολύ κοντά.

Ο κανόνας για τον Λεονάρντο ντι Κάπριο, επομένως, είναι διπλός: Βάζει ηλικιακό όριο τα 25 και δεν θέλει πολλές οικειότητες.

Advertisement

Από το 1999, όταν άρχισε να βγαίνει με τη Ζιζέλ, η οποία τότε ήταν 18 ετών (χώρισαν όταν εκείνη ήταν 23 ετών), ο ηθοποιός του «Once Upon a Time… In Hollywood» δεν έχει συνδεθεί δημοσίως με γυναίκα άνω των 25 ετών.

Μόλις οι σύντροφοί του πατήσουν το… όριο των 25 χωρίζουν και ο Λίο, 47 ετών πλέον, είναι έτοιμος να γίνει πρωτοσέλιδο με την επόμενη ερωμένη του.

Το πιο πρόσφατο θύμα αυτού του αυστηρού μοτίβου είναι η Καμίλα Μορόνε, η οποία έκλεισε τα 25 στις 16 Ιουνίου και της οποίας ο χωρισμός με τον Ντι Κάπριο ανακοινώθηκε την Τρίτη.

Advertisement

H καλλονή Καμίλα Μορόνε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camila Morrone (@camilamorrone)

Γιατί χωρίζει όλες τις φίλες του στα 25 ο Λεονάρντο ντι Κάπριο

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, μιλώντας στην The Post, εξήγησε ότι υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους τερματίζει τις σχέσεις του ο Ντι Κάπριο.

«Οταν οι γυναίκες φθάνουν τα 25, ψάχνουν για περισσότερα – ψάχνουν να παντρευτούν και να νοικοκυρευτούν. Αυτό είναι κάτι που δεν θέλει ο Λίο.

Δεν θέλει οικογένεια και δεν θέλει να είναι κοντά σε γυναίκες που μπορεί να τον πιέσουν για κάτι τέτοιο», δήλωσε η πηγή του DiCaprio.

Advertisement

«Από τη στιγμή που γνωρίζεται με μια κοπέλα, ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα. Αν περάσει μια ηλικία, θα χωρίσουν. Αν έρθουν πολύ κοντά, θα χωρίσουν. Ο Λίο έχει μεγαλώσει, αλλά το γούστο του δεν έχει αλλάξει».

Έξαλλοι στο Twitter με τον… κανόνα των 25 του Λεονάρντο ντι Κάπριο

Το Twitter, εν τω μεταξύ, έχει φρυάξει με τον… κανόνα των 25 του Ντι Κάπριο.

«Το κορίτσι που θα παρατήσει ο Λεονάρντο ντι Κάπριο όταν θα είναι 72 ετών γεννήθηκε σήμερα», σχολίασε κάποιος στα social.

Ένας άλλος έγραψε: «Ο Τιτανικός γίνεται 25 φέτος, οπότε υποθέτω ότι ο Λεονάρντο ντι Κάπριο δεν θα θέλει πια να παίζει σε αυτόν».

Αφού η σχέση του τελείωσε με τη Ζιζέλ το 2004, ο Ντι Κάπριο τα έφτιαξε με το μοντέλο του Sports Illustrated Μπαρ Ραφαέλι – λέγεται ότι η απόφασή του να μην παρευρεθεί στον Met Ball μαζί της επιτάχυνε τον χωρισμό τους.

Advertisement

Το 2011, ο Λίο, σε ηλικία 35 ετών, απόλαυσε ένα μονοετές σπριντ σε όλο τον κόσμο παρέα με την 23χρονη τότε Μπλέικ Λάιβλι.

Μεταξύ 2013 και 2017, καθώς ο Ντι Κάπριο, μέχρι τα 42 του δηλαδή, έβγαινε με το μοντέλο Τόνι Γκαρν, την πρωταγωνίστρια του remake του «Baywatch» Kelly Rohrbach και την εντυπωσιακή Νίνα Αγκντάλ. Ήταν όλες στα 20 τους και, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, κάθε χωρισμός ήταν φιλικός.

Ο Ντι Κάπριο γνώρισε το μοντέλο που στη συνέχεια έγινε ηθοποιός Καμίλα Μορόνε μέσω του Αλ Πατσίνο, ο οποίος είχε σχέση με τη μητέρα της νεαρής.

Μάλλον ο Πατσίνο είναι παράδειγμα για τον Ντι Κάπριο, μιας και οι γυναίκες με τις οποίες συνδέεται είναι όλο και νεότερες. Η πιο πρόσφατη σχέση του 82χρονου είναι η 28χρονη Νουρ Αφαλάχ.

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camila Morrone (@camilamorrone)

Διχασμός με τον… κανόνα των 25 του Λεονάρντο ντι Κάπριο

Η Heidi Fleiss, η πρώην… μαντάμ του Χόλιγουντ, τυχαίνει να γνωρίζει τον Ντι Κάπριο από τότε που ήταν μωρό: Ο αείμνηστος παιδίατρος πατέρας της και ο πατέρας του Λίο, συγγραφέας και ενίοτε ηθοποιός Τζορτζ ντι Κάπριο, ήταν φίλοι.

«Μπράβο του. Είμαι μαζί του», δήλωσε η Fleiss στην εφημερίδα The Post. «Συνδέεται με γυναίκες που είναι νέες και όμορφες. Θέλει ανθρώπους που τον διεγείρουν πνευματικά και σωματικά. Γιατί πρέπει να είναι με κάποια γυναίκα που θέλει απεγνωσμένα να πάρει ό,τι μπορεί από αυτόν και θέλει να τον δεσμεύσει;».

Η Fleiss πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει κάτι σεξιστικό: «Κοιτάξτε την Τζέιν Φόντα. Είπε ότι αν ασχοληθεί με κάποιον άλλον άντρα, αυτός θα είναι ένας νεότερος».

Φυσικά, υπάρχει και η άλλη άποψη, αυτών που κράζουν τον Ντι Κάπριο για το γεγονός ότι θέλει μόνο πολύ νεαρές γυναίκες στο πλάι του, ενώ ο ίδιος δείχνει… γερασμένος.

Advertisement

«Πριν από λίγο καιρό, ένα μοντέλο της Victoria’s Secret που ξέρω μου είπε ότι τον συνάντησε σε ένα από τα κλαμπ στο Μανχάταν και έκαναν σεξ. Μου είπε ότι νόμιζε πως ήταν γέρος», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του Ντι Κάπριο.

«Τώρα είναι 47 ετών και έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ανατριχιαστικό, το να εξακολουθεί να θέλει κορίτσια στις αρχές της δεκαετίας των 20 που δεν είναι απλώς όμορφες αλλά είναι απόκοσμα όμορφες».

Τούτου λεχθέντος, πρόσθεσε η πηγή, ο DiCaprio διατηρεί αυτό που προσελκύει γυναίκες που είναι αρκετά νέες ώστε να είναι κόρες του: «Είναι ακόμα ο Τζακ από τον «Τιτανικό». Δεν πειράζει που, αυτές τις μέρες, μοιάζει περισσότερο με τον μπαμπά του Τζακ».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: