Δωρεάν e-book με συνταγές μαγειρικής για ασθενείς με καρκίνο κυκλοφόρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης

Δωρεάν e-book με συνταγές μαγειρικής για ασθενείς με καρκίνο κυκλοφόρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης
Advertisement

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μας συγκίνησε με μια βαθιά ανθρώπινη πράξη, στην οποία αναφέρθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

O γνωστός και πολύ αγαπημένος μας σεφ έγραψε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο μαγειρικής, το οποίο απευθύνεται σε ασθενείς που δίνουν μάχη με τον καρκίνο και βρίσκονται στο στάδιο της χημειοθεραπείας.

Advertisement

Το βιβλίο θα διαμοιράζεται δωρεάν και περιλαμβάνει βασικές οδηγίες, συμβουλές και απλές συνταγές ειδικά για τους καρκινοπαθείς που βρίσκονται στο στάδιο κάποιας απαιτητικής θεραπείας.

Για τη δημιουργία του e-book ο Ηλίας Μαμαλάκης συνεργάστηκε με ειδικούς γιατρούς ώστε να προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες των ασθενών με καρκίνο.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση:

«Με πολύ χαρά σας παρουσιάζω το νέο βιβλίο μαγειρικής γραμμένο ειδικά για ασθενείς με νεόπλασμα που βρίσκονται στο στάδιο της χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας. Μια πολύ ευαίσθητη περίοδος μια και το πεπτικό δυσκολεύεται πολύ ενώ οι αντίστασης του σώματος πέφτουν όπως και η ψυχολογία

Advertisement

Έχοντας προσωπική πείρα με πολύ χαρά δεκτικά αυτή την συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και ειδικά την Μαρία Τόλια αναπληρώτρια καθηγήτρια της ακτινοθεραπείας

Η στενή μου συνεργασία και καθοδήγηση με τον κλινικό διαιτολόγο διατροφολόγο Δημήτρη Πέτσιο ήταν σημαντική διότι μαζί προσπαθήσαμε να σύ ταιριάξουμε γεύση και υγεία

Θερμές ευχαριστίες στον σύλλογο ασθενών με νεόπλασμα « ευ ζω  με τον καρκίνο», τον καθηγητή γαστρεντερολογία Ιωάννη  Κουτρουμπάκη, τον καθηγητή παθολογικής ογκολογίας Δημήτρη Μαυρουδή, τον αναπληρωτή καθηγητή παθολογικής ογκολογίας Ιωάννη Σουγκλάκο και την αναπληρώτρια καθηγήτρια ακτινοθεραπείας Μαρία Τόλια».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: