Μπλοκαρισμένο το Love Island -Το πρόβλημα του ΣΚΑΪ με τους παίκτες που επιλέχθηκαν για το σκληροπυρηνικό ριάλιτι

Μπλοκαρισμένο το Love Island -Το πρόβλημα του ΣΚΑΪ με τους παίκτες που επιλέχθηκαν για το σκληροπυρηνικό ριάλιτι
Advertisement

Για την Τενερίφη -όπου θα γυριστεί το ελληνικό Love Island– θα έπρεπε ήδη να έχει αναχωρήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κάτι που όμως δεν έχει συμβεί και υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος γι’ αυτό.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν δια στόματος Τίνας Μεσσαροπούλου στο «Happy Day» η έναρξη των γυρισμάτων του νέου σκληροπυρηνικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ παραγωγής Silver Media έχει καθυστερήσει καθώς υπήρξε μεγάλο πρόβλημα στη διαδικασία επιλογής παικτών. Πρόβλημα που αφορούσε στη μη ύπαρξη υλικού που… ξετρέλανε παραγωγή και κανάλι.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες που δήλωσαν συμμετοχή δεν ήταν αυτό ακριβώς που περίμενε ο σταθμός, την ώρα μάλιστα που οι «celebritites instagrammers» και πρώην παίκτες ριάλιτι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο project.

Έτσι, πραγματοποιήθηκε η επιλογή παικτών από ό,τι υπήρχε στην αρένα των υποψηφίων, χωρίς όμως τα πρόσωπα αυτά να κρίνονται ως ιδανικά για το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Έτσι, η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί με ό,τι ήδη υπάρχει, ενώ στη συνέχεια θα δούμε να προστίθενται κι άλλοι παίκτες, καθώς τα castings θα συνεχιστούν κανονικά.

Advertisement

Σημειώνεται ότι στο παιχνίδι θα μπουν αρχικά 24 παίκτες, 12 γυναίκες και 12 άνδρες, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κάποιοι εξ’ αυτών είναι ήδη ζευγάρια, κάτι που απαγορεύουν οι κανονισμοί του παιχνιδιού…

Το εν λόγω ριάλιτι, πάντως, θα παίζει λίγο πριν τις 00:00.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: