«Σούργελο, θέλεις να κάνεις και παιδί»: Η επίθεση που δέχτηκε η Συνατσάκη

«Σούργελο, θέλεις να κάνεις και παιδί»: Η επίθεση που δέχτηκε η Συνατσάκη
Advertisement

Λεκτική επίθεση δέχτηκε η Μαίρη Συνατσάκη μετά από ένα σχόλιο που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer αναδημοσίευσε μια συζήτηση που είχε με τις φίλες της και φαινόταν σαν να κορόιδευαν τον θάνατο της βασίλισσας:

Advertisement

Μετά από αυτό δέχτηκε ένα άκρως προσβλητικό και κακεντρεχές μήνυμα από follower της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο επίσης αναδημοσίευσε!

«Δεν ντρέπεσαι λίγο να χλευάζεις την βασίλισσα που πέθανε για την ηλικία της; Μας το παίζεις και φεμινίστρια και υπερασπίστρια των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Σούργελο θέλεις να κάνεις και παιδί τρομάρα σου.

Ας τολμούσε όμως εσένα να σε θίξει κανείς που γίνεσαι μητέρα σε αρκετά προχωρημένη ηλικία θα έκανες μακροσκελή ανάρτηση με φανφάρες δικές σου να το παίξεις θιγμένη και να δείξεις πόσο κακός είναι ο κόσμος σήμερα ενώ εσύ είσαι η Αγία που τους υπερασπίζεσαι όλους. Ωραίο παιδί θα μεγαλώσεις…» έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα στα DM της.

Advertisement

«Λατρεύω την ψυχραιμία του Ίντερνετ. Καλή Παρασκευούλα» σχολίασε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη και στη συνέχεια συμπλήρωσε «Να γιατί πάω σε ψυχολόγο κάθε Παρασκευή. Επειδή ο κύριος από το προηγούμενο Story δεν πάει».

Η Μαίρη Συνατσάκη αυτή την περίοδο διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: