Αυτά τα ζώδια θα γίνονταν θυσία για να ευχαριστήσουν το ταίρι τους

Αυτά τα ζώδια θα γίνονταν θυσία για να ευχαριστήσουν το ταίρι τους
Advertisement

Τα ζώδια αυτά όταν είναι σε σχέση βάζουν πάνω από όλους και όλα το ταίρι τους. Του κάνουν τα χατίρια, δεν λένε ποτέ όχι και θέλουν να το βλέπουν ευτυχισμένο και χαμογελαστό.

Θα έκαναν πολλές θυσίες, ακόμα και αν αυτές ήταν εις βάρος τους και στο μέλλον τους δημιουργούσαν πρόβλημα. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος, όταν αγαπά, τα δίνει όλα! Δεν κρατά τίποτα για τον εαυτό του. Βάζει το ταίρι του πάνω από τον ίδιο και θέλει να το βλέπει να χαμογελά.

Θα μπορούσε να κάνει κάθε θυσία, ακόμα και να μετακομίσει σε άλλη χώρα για εκείνο, αρκεί να νιώθει ότι ο/η σύντροφός του έχει όλα όσα θέλει και είναι ικανοποιημένος/η.

Δεν θα σκεφτεί κανένα κόστος. Πιστεύει στην αληθινή αγάπη και είναι γενναιόδωρος και δοτικός.

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος, αν είναι ερωτευμένος, πραγματικά… «χάνει τη μπάλα». Δεν βλέπει το «εγώ», αλλά το «εκείνος/η».

Προτεραιότητά του είναι το ταίρι του και θα του κάνει όλα τα χατίρια. Θα πει «ναι» σε όλα, αρκεί η σχέση τους να εξελίσσεται ομαλά και να βλέπει τον/την σύντροφό του να χαμογελά.

Ο Καρκίνος είναι ίσως το πιο συναισθηματικό ζώδιο και όταν αγαπά, δίνει και την ψυχή του στο άλλο του μισό.

Advertisement

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι γνωστός σχεσάκιας. Είναι το ζώδιο που βάζει το εμείς πάνω από το εγώ. Δεν μπορεί να πει όχι σε τίποτα και δεν χαλάει ποτέ χατίρι.

Για χάρη της σχέσης και του έρωτά του, θα ισοπέδωνε τα πάντα. Θα έκανε τις μεγαλύτερες θυσίες, αρκεί να ο/η σύντροφός του να είναι καλά και να νιώθει ευτυχία στην σχέση τους. Ο Ζυγός είναι ρομαντικός, τρυφερός, δοτικός και άκρως συναισθηματικός.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς ζει για τον έρωτα. Όταν είναι σε σχέση, την βιώνει ως παραμύθι. Βλέπει τον/την σύντροφό του μέσα από τα ροζ γυαλιά του και βάζει πάντα τον/την άλλο/η πάνω κι από τον ίδιο του τον εαυτό.

Advertisement

Είναι δοτικός, ρομαντικός και συναισθηματικός. Δεν λέει όχι ποτέ. Δεν χαλάει κανένα χατίρι. Θα έπεφτε και στη φωτιά για τον άνθρωπο που αγαπά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πιστεύει στην πραγματική αγάπη και έχει βαθιά συναισθήματα. Τόσο που οι άλλοι τον εκμεταλλεύονται πάρα πολύ εύκολα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: