Οι τρεις γυναίκες του ζωδιακού που θα λέγανε «όχι» σε έναν δεύτερο γάμο

Οι τρεις γυναίκες του ζωδιακού που θα λέγανε «όχι» σε έναν δεύτερο γάμο
Advertisement

Οι γυναίκες του ζωδιακού που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, δεν φημίζονται για την… αγάπη τους για τον γάμο, αλλά και τις δεσμεύσεις γενικότερα.

Ωστόσο, κάποια στιγμή στην ζωή τους, ίσως γνώρισαν έναν άντρα που να τις έκανε και να τον ερωτευτούν, αλλά και να θέλουν να τον παντρευτούν.

Advertisement

Αν τα πράγματα δεν πήγαν καλά τελικά μεταξύ τους και κατέληξαν στο διαζύγιο, οι γυναίκες αυτές είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να ξανανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με κάποιον μελλοντικό σύντροφό τους.

Το κεφάλαιο «γάμος» έκλεισε για εκείνες και πάνε γι» άλλα. Το ίδιο ισχύει ακόμα και αν δεν έχουν αποκτήσει παιδιά από τον πρώτο τους γάμο. Θα προτιμήσουν παιδί εκτός γάμου, παρά δεύτερο στεφάνι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γυναίκα Παρθένος γενικά στην ζωή της δύσκολα παίρνει την απόφαση να παντρευτεί. Αφενός γιατί είναι υπερβολικά ανεξάρτητη και θυμίζει κάτι από… Αμαζόνα και αφετέρου διότι πολύ δύσκολα ένας άντρας θα την εντυπωσιάσει και θα την ενθουσιάσει τόσο που θα την κάνει να τον παντρευτεί.

Advertisement

Αν λοιπόν βάλει βέρα μια φορά στην ζωή της, τότε για εκείνη θα θεωρηθεί απίθανο να το ξανακάνει και δεύτερη φορά, καθώς δεν το θεωρεί απαραίτητο.

Άλλωστε έκανε το «λάθος» της μια φορά γιατί να το επαναλάβει; Επίσης, περνά καλύτερα μόνη και χωρίς υποχρεώσεις παρά μέσα σε ένα γάμο με δεσμεύσεις και προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως ή που θα παντρευτεί σε πολύ μικρή ηλικία γιατί ερωτεύτηκε ή επειδή μπορεί να έμεινε έγκυος ή θα παντρευτεί σε μεγάλη ηλικία, αφού θα έχει κάνει όσα θέλει ή δεν πρόκειται να παντρευτεί ποτέ.

Advertisement

Αν τέλος πάντως κάνει έναν γάμο στην ζωή της -για όποιο λόγο και αν τον έκανε- και μετά χώρισε, δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει ξανά στεφάνι.

Θα περνάει καλά, θα κάνει σχέσεις (τις περισσότερες φορές με μικρότερους) και θα είναι κυρίαρχη του εαυτού της και ανεξάρτητη για να ζήσει την ζωή της όπως θέλει. Κορόιδο στο κλουβί, δεν θα είναι πάντως…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να ξεκινήσουμε λέγοντας συγχαρητήρια σε όποιον άντρα κατάφερε να πείσει μια γυναίκα Υδροχόο να τον παντρευτεί, μιας και το ζώδιο αυτό είναι δύσκολο -έως και απίθανο- κάποιες φορές να βάλει την κουλούρα.

Advertisement

Είναι υπερβολικά ανεξάρτητη η γυναίκα Υδροχόος, νιώθει ότι ο γάμος και οι δεσμεύσεις την πνίγουν και της στερούν κάθε ελευθερία και δυνατότητα να εξελιχθεί και να ζήσει όπως θα ήθελε.

Είναι λοιπόν εύκολα κατανοητό το γιατί αυτή η γυναίκα του ζωδιακού αν έβλεπε βέρα ή στέφανα για δεύτερη φορά, θα το έβαζε στα πόδια!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: