Θανάσης Κατερινόπουλος: «Για αυτό σταμάτησα τη συνεργασία μου με την Αγγελική Νικολούλη… »

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Για αυτό σταμάτησα τη συνεργασία μου με την Αγγελική Νικολούλη… »
Advertisement

Για το τέλος της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» o Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος.

Θυμίζουμε πως μετά την υπόθεση των Γλυκών Νερών με θύμα την 20χρονη Κάρολαϊν Κράουτς, πολλά είχαν ειπωθεί και είχαν ακουστεί περί τεταμένων σχέσεων Κατερινόπουλου – Νικολούλη, κι αυτό διότι ο πρώτος έλεγε on air πράγματα που η δημοσιογράφος δεν ήθελε να ακουστούν.

Advertisement

«Δεν ξαναπάτησα στη Νικολούλη…»: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αποκαλύπτει τον λόγο που δεν ξαναπήγε στο «Τούνελ»

Τι λέει ο ίδιος, όμως, για τις σημερινές του σχέσεις με την Αγγελική Νικολούλη;

«Ναι… Συνεργαστήκαμε 3-4 χρόνια με την Αγγελική σε διάφορες υποθέσεις. Εντάξει, σημαντικό ήταν. Παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν διάφορα, ίσα-ίσα την εκτιμώ και με εκτιμάει. Σταμάτησε αυτή η συνεργασία γιατί προέκυψε άλλη συνεργασία με το Star.

Κακοπροαίρετοι μπορεί να λένε οτιδήποτε. Τηλεφωνιόμαστε, μιλάμε. Ίσως να φταίω κι εγώ γιατί κάτι είπα -δεν θυμάμαι τι- και παρερμηνεύτηκε, όπως και το καλοκαίρι που είχαμε μια γυναικοκτονία που κάτι είπα και παρερμηνεύτηκε», είπε μεταξύ άλλων.

Advertisement

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως πέρυσι είχε δεχτεί σοβαρές απειλές για τη ζωή του κατά τη διάρκεια εμπλοκής του σε μία σοβαρή υπόθεση με την οποία ασχολούνταν το «Φως στο Τούνελ» – αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται για την υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Να πως ότι δε φοβάμαι; Μια – δυο φορές φοβήθηκα, ειδικά πέρυσι», κατέληξε.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: