«Σήκωσε το όπλο και με κοίταζε στα μάτια έντονα, σάστισα»: Συγκλονίζει ο Σπύρος Χαριτάτος

«Σήκωσε το όπλο και με κοίταζε στα μάτια έντονα, σάστισα»: Συγκλονίζει ο Σπύρος Χαριτάτος
Advertisement

Μία συγκλονιστική συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο Σπύρος Χαριτάτος μιλώντας μεταξύ άλλων για ένα περιστατικό που τον «στιγμάτισε».

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος μιλώντας στο περιοδικό στο ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο εξομολογήθηκε ένα περιστατικό όπου έγινε αυτόπτης μάρτυρας μιας αυτοκτονίας.

Advertisement

Ο Σπύρος Χαριτάτος εξομολογήθηκε: «Ο πρώτος δίσκος που έβαλα στο ραδιόφωνο, γιατί δεν είχα λεφτά να πάω να αγοράσω δίσκους, ήταν του Τάκη Καλλιμάνη.

Ανέβαινα στο σπίτι μου, έκανα παρέα με την Γιώτα, την αδελφή του, ένα εκπληκτικό πλάσμα, όλη η οικογένειά του είναι υπέροχοι άνθρωποι, απίστευτα χαρισματικά πλάσματα, ταλαντούχα. Ένα απόγευμα λοιπόν που πήγα να πάρω δίσκους, στα 15 ήμουν, φεύγοντας από τον Τάκη βλέπω έναν άνδρα να έρχεται προς το μέρος μου…

Ερχόταν με ανοιχτά πουκάμισα, καταϊδρωμένος, σε τρομερή ένταση, κρατώντας ένα πιστόλι στο χέρι. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι γινόταν. Μέχρι που με πλησίασε στα τρία μέτρα.

Advertisement

Είδα το χέρι του που έτρεμε να κρατάει ένα περίστροφο. Σταμάτησε, σήκωσε το όπλο και τον έβλεπα να με κοιτάζει στα μάτια έντονα. Σάστισα, πάγωσε το μυαλό μου, είχα μείνει με τους δίσκους και τα ακουστικά στα χέρια».

«Γυρίζει σε ένα παράθυρο στο μπαλκόνι και φωνάζει: ‘’Κοίτα τι κάνω εγώ τώρα για εσένα!’’. Ρίχνει μία στον κρόταφο, δεύτερη κενή, με την τρίτη εκπυρσοκροτεί το όπλο. Δηλαδή είχε δύο ευκαιρίες να σωθεί, αλλά επέμενε.

Βλέπω όλη αυτήν την εικόνα κι αμέσως σωριάζεται στην άσφαλτο. Προχωράω, περπατώ 5-10 μέτρα, πιστεύοντας ότι αυτό που είδα είναι φαντασίωση, ότι δεν συνέβη στην πραγματικότητα.

Advertisement

Σε διάστημα δευτερολέπτων γυρίζω το κεφάλι μου πίσω και κοιτάω ακίνητος τον πολύ κόσμο να έχει συγκεντρωθεί πάνω του.

Αργότερα κατάλαβα ότι είχε να κάνει με έναν άνθρωπο που είχε βιώσει μια τεράστια απογοήτευση ή προδοσία κι αντί να το διαχειριστεί ενδεχομένως με τη λογική και τη σωστή κρίση, αφέθηκε στο θυμικό του, στο βαθύ του συναίσθημα που έγινε αυτοκτονικό» κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: