Κολωνός: Παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη και οι δύο κατηγορούμενοι

Κολωνός: Παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη και οι δύο κατηγορούμενοι
Advertisement

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής. Ωστόσο φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με το κορίτσι, όχι μία αλλά περισσότερες φορές, ομολογώντας ότι έχει τελέσει το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Advertisement

Αναφορικά με τις υπόλοιπες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με τις κατηγορίες του βιασμού, της μαστροπείας κλπ ο 53χρονος δεν απάντησε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας.

Ο έτερος κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι μέσω εφαρμογής ήρθε σε επαφή με τη 12χρονη και πως έναντι αμοιβής συνευρέθηκε σεξουαλικά πολλές φορές μαζί της, δίδοντας χρηματικά ποσά στην ίδια.

Σε δήλωση της η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφερε πως αύριο το παιδί θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση και εκτίμησε εκτίμησε ότι υπάρχουν κι αλλα παιδιά που έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης.

Advertisement

Η δικηγόρος χαρακτήρισε βάσιμη τη μαρτυρία της γυναίκας, η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της.

Οι δύο κατηγορούμενοι έχουν οδηγηθεί στον εισαγγελέα και θα ακολουθήσει η διάσκεψη ανακρίτριας-εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: