Σοκ στο GNTM: Σοβαρό ατύχημα για διαγωνιζόμενη στα γυρίσματα, οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Σοκ στο GNTM: Σοβαρό ατύχημα για διαγωνιζόμενη στα γυρίσματα, οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Advertisement

Στο GNTM έγινε ένα τρομακτικό ατύχημα, χθες, Τρίτη, το βράδυ, με μία παίκτρια να τραυματίζεται και να μην μπορεί να πάρει μέρος στη φωτογράφηση.

Ειδικότερα, η 29χρονη Κάτια είχε ένα ατύχημα στο βαν που τις μετέφερε από το σπίτι στο σετ της φωτογράφησης, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Advertisement

Συνεπώς, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στη δοκιμασία, κατά την οποία όλες οι κοπέλες έπρεπε να μεταμορφωθούν σε pin up girls και να φωτογραφηθούν μαζί με τον Χρήστο Μπίρμπα.

Το μοντέλο, που δέχτηκε τη φροντίδα των γιατρών, επέστρεψε στο ριάλιτι και όπως υπογράμμισε “είμαι λίγο καλύτερα, πονά η μέση μου και το κεφάλι μου. Βασικά χτύπησε ο αέρας μια πόρτα και με χτύπησε στα πλάγια.

Έλειπα από τη δοκιμασία. Η παραγωγή έδρασε γρήγορα και με πήγανε στο νοσοκομείο, μου έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις κι ευτυχώς όλα καλά. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να παρουσιαστώ πίσω στο σετ.

Advertisement

Χθες βράδυ γύρισα από το νοσοκομείο κι όλες οι κοπέλες έτρεξαν να με ρωτήσουν αν είμαι καλά. Μου έδειξαν πάρα πολλή αγάπη και συμπόνια και μου είπαν ότι με σκέφτονταν όλη μέρα καθώς έλειπα”.

Στο πλατό αποφασίστηκε ότι πρέπει να παραμείνει, παρόλο που δεν είχε φωτογραφία.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: