Καινούργιου για Λιάγκα: Aυτούς τους ανθρώπους δεν θέλω ούτε να τους ακούω, ούτε να τους βλέπω

Καινούργιου για Λιάγκα: Aυτούς τους ανθρώπους δεν θέλω ούτε να τους ακούω, ούτε να τους βλέπω
Advertisement

Τη δική της απάντηση έδωσε στον αέρα του «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα, μέσα από τη συχνότητα της δικής του εκπομπής.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια θεώρησε ότι ο παρουσιάστης του πρωινού του Ant1, αναφερόταν στην ίδια και την εκπομπή της με τις δηλώσεις του.

Advertisement

«Καλό το lifestyle, μας δίνει λεφτά. Η ψυχαγωγία μου δίνει λεφτά και όχι η ενημέρωση. Αυτή είναι μία αλήθεια. Δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω.

Αν μη τι άλλο, μετά από 30 χρόνια δουλειάς, αν μπορούμε σε κάτι να συνεισφέρουμε για να χτυπήσουμε μία καμπάνα στην κοινωνία και να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Άντε πια! Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ@κίες» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας σε ένα έντονο ξέσπασμα για τις τηλεοπτικές εκπομπές.

«Πηγαίνουμε πολύ καλά και χειριζόμαστε καλά και θέματα που δεν είναι στο δικό μου το πεδίο, αλλά εμένα πάντα μου αρέσει να στηρίζω την ομάδα μου, η οποία με βοήθησε αυτές τις μέρες να σταθούμε αξιοπρεπώς.

Advertisement

Αν κάποιοι θεωρούν πως το να περνάς 0,2% τον άλλον και 0,1% σε τηλεθέαση, και να πανηγυρίζεις εξαιτίας αυτών των τραγικών και θλιβερών γεγονότων…

Αυτοί οι άνθρωποι λυπάμαι, αλλά δεν θέλω ούτε να τους ακούω, ούτε να τους βλέπω» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ ακούστηκαν και γέλια από τους συνεργάτες της.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: