Ο Τζόνι Ντεπ μάλλον το παράκανε με το υαλουρονικό και μοιάζει πλέον με τον… Όζι Όσμπορν!

Ο Τζόνι Ντεπ μάλλον το παράκανε με το υαλουρονικό και μοιάζει πλέον με τον… Όζι Όσμπορν!
Advertisement

Η νεαρή κοπέλα που περίμενε υπομονετικά έξω από το Capital Theater στο Πορτ Τσέστερ της Νέας Υόρκης, για να δει το είδωλο της, μάλλον έμεινε ενεή όταν την πλησίασε ο 59χρονος Τζόνι Ντεπ.

Αυτό που έβλεπε δεν ήταν σίγουρα ο γοητευτικός αλήτης πειρατής Τζακ Σπάροου, αλλά κάτι σαν κακοφτιαγμένο και φουσκωμένο κέρινο ομοίωμα του.

Advertisement

Με πρόσωπο πρησμένο, πιθανόν από υαλουρονικά ή μπότοξ αλλά και κάποια παραπάνω κιλά, ο Ντεπ που περιοδεύει αυτή την περίοδο με τον κιθαρίστα Τζεφ Μπεκ, σόκαρε αρχικά τους θαυμαστές του.

Μόλις κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες σόκαρε και τον υπόλοιπο κόσμο με την εικόνα που αντίκρισε, η οποία παρέπεμπε περισσότερο σε έναν ευτραφή Όζι.

Οι πιο ψαγμένοι βρήκαν κοινά στοιχεία με τον 75χρονο σήμερα Μπράιαν Τζόνσον, τον τραγουδιστή των AC/DC, κάτι που μόνο κολακευτικό δεν είναι για έναν από τους πάλαι ποτέ γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του.

Advertisement

Αυτόν που έχτισε τον μύθο του Τζακ Σπάροου στους «Πειρατές της Καραϊβικής», ερμηνεύοντας τον πανέξυπνο καπετάνιο, που μπλέκει σε περιπέτειες.

Δικαίως η New York Post αναρωτήθηκε στο άρθρο της με αφορμή τις φωτό του παραμορφωμένου Τζόνι Ντεπ: «Είναι αυτός ο Τζακ Σπάροου;».

Ξεκάθαρα όχι, απαντάμε όλοι εμείς που αγαπάμε τον Τζόνι Ντεπ, ειδικά μετά τον δικαστικό κυκλώνα που του έστησε η Άμπερ Χερντ, κατηγορώντας τον για τα μύρια όσα.

Advertisement

Δικαιώθηκε, αλλά μάλλον ξέχασε τον εαυτό του, γιατί πως αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς αυτή την μεταμόρφωση με το καπέλο, το ξυρισμένο πρόσωπο που παραπέμπει εμφανισιακά στην γνωστή ρήση με την μαϊμού και το πρήξιμο;

Απέτυχε το μπότοξ; Μήπως το υαλουρονικό έπεσε λίγο παραπάνω; Όποια και αν είναι η απάντηση, ο Τζόνι Ντεπ πρέπει να κάνει άμεσα κάτι για να επανέλθει σε μια πρότερη κατάσταση που μας ήταν οικεία και αγαπητή.

Κοινώς, πρέπει να ξεφουσκώσει άμεσα, αλλιώς ο επόμενος ρόλος δεν θα είναι αυτός του Τζακ, αλλά του χοντρού μούτσου που τρώει πέντε κοτόπουλα στη καθισιά και πίνει μισό βαρέλι ρούμι!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: