Όταν πύθωνας μπήκε στο παντελόνι της Ευρυδίκης, σε γυρίσματα βίντεο κλιπ- «Άρχισα να φωνάζω»

Όταν πύθωνας μπήκε στο παντελόνι της Ευρυδίκης, σε γυρίσματα βίντεο κλιπ- «Άρχισα να φωνάζω»
Advertisement

Παράξενα περιστατικά που έχουν συμβεί στην καριέρα της θυμήθηκε η Ευρυδίκη, με αποκορύφωμα μια φορά που ένας πύθωνας «τρύπωσε» στο παντελόνι της, την ώρα γυρισμάτων για βίντεο κλιπ.

Ήταν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Πυξίδα» και ο σκηνοθέτης είχε την ιδέα να «παίξει» σε αυτό και ένας πύθωνας, εξήγησε η τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha.

Advertisement

«Βλέπω μπροστά μου ένα τεράστιο φίδι και έπρεπε να ζεσταθεί για να αρχίσει να κινείται. Μου το τύλιξαν επάνω μου, μου φόρεσαν και μια γούνα. Και μετά από λίγη ώρα όντως το φίδι άρχισε να ζεσταίνεται και να κινείται. Μέχρι εκεί καλά…», είπε αρχικά η Ευρυδίκη.

«Όμως, κατά τη διάρκεια του γυρίσματος εγώ φορούσα ένα σκισμένο τζιν και ήμουν ξαπλωμένη κάτω- έπρεπε να δείχνω ας πούμε λιπόθυμη- και αρχίζει να μπαίνει στο πλάνο ο πύθωνας, ο οποίος ανεβαίνει σιγά-σιγά πάνω μου, βρίσκει το σκίσιμο του παντελονιού και μπαίνει μέσα… Καταλαβαίνετε την αντίδρασή μου. Τρόμαξα, άρχισα να φωνάζω, διέκοψαν το γύρισμα», περιέγραψε.

Η Ευρυδίκη θυμήθηκε και για γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Πόσο λίγο με ξέρεις». «Πήγαμε σε ένα τεράστιο σπίτι- μια βίλα- εγκαταλελειμμένο, που υπήρχε η φήμη ότι είναι στοιχειωμένο. Είχα μια ανησυχία σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων τι μπορεί να συμβεί σε αυτό το σπίτι», εξομολογήθηκε γελώντας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: