«Ήθελα να βγάλω σέλφι» λέει ο άντρας που έσπρωξε την έγκυο σύζυγό του σε γκρεμό για να πάρει την ασφάλεια ζωής

«Ήθελα να βγάλω σέλφι» λέει ο άντρας που έσπρωξε την έγκυο σύζυγό του σε γκρεμό για να πάρει την ασφάλεια ζωής
Advertisement

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η συγκλονιστική ιστορία που αποκαλύφθηκε χθες στην Τουρκία, με τον άνδρα που έσπρωξε την έγκυο σύζυγό του στον γκρεμό, προκειμένου να εισπράξει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής.

Υπενθυμίζεται ότι ο 41χρονος Χασάν Αϊσάλ, με απόφαση του δικαστηρίου, θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του πίσω από τα κάγκελα, καθώς όπως αποδείχθηκε εκείνος ήταν που έσπρωξε την 42χρονη Σεμρά Αϊσάλ , στο δημοφιλές θέρετρο Butterfly Valley στη Μούγλα, της νότιας Τουρκίας.

Advertisement

Το περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο του 2018, με τον δράστη να ισχυρίζεται ότί η πτώση της ήταν από ατύχημα, τη στιγμή που πήγαν να φωτογραφηθούν στην άκρη του βράχου, με φόντο ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς.

Σύμφωνα με το New York Post, ο άνδρα είχε παρασύρει τη σύζυγό του -που φοβόταν τα ύψη- στην άκρη του γκρεμού των 304 μέτρων με το πρόσχημα ότι θα έβγαζε μια selfie, αλλά στη συνέχεια την έσπρωξε.

Πριν το δυστύχημα, ο 41χρονος είχε συνάψει ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος με ασφαλιστική για λογαριασμό της συζύγου του και κατόπιν εισέπραξε πάνω από 38.000 ευρώ, που διεκδίκησε μάλιστα καί αμέσως μετά το θάνατό της, καθώς ήταν ο μοναδικός δικαιούχος.

Advertisement

Αρχικά ο άνδρας είχε αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, και ισχυρίστηκε ότι: «Απομακρύνθηκα για να πάρω το τηλέφωνο από την τσάντα της και στη συνέχεια άκουσα τη γυναίκα μου να ουρλιάζει πίσω μου. Όταν γύρισα πίσω, δεν ήταν εκεί. Δεν έσπρωξα τη γυναίκα μου».

Στη συνέχεια, όμως, προσπάθησε να αμφισβητήσει την ετυμηγορία, ισχυριζόμενος ότι ήταν ψυχικά διαταραγμένος, αλλά οι ιατροί του 4ου Τμήματος Ιατροδικαστικής Ειδίκευσης απέρριψαν τους ισχυρισμούς του.

Όπως αποφασίστηκε, ο άνδρας θα πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον 30 χρόνια στη φυλακή, πριν εξεταστεί το ενδεχόμενο αποφυλάκισής του.

Advertisement

Η αστυνομία άρχισε να υποψιάζεται τον Χασάν Αϊσάλ, μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών του ζευγαριού στα δελτία ειδήσεων, καθώς βρέθηκε μάρτυρας που παρουσίασε βίντεο στο οποίο καταγράφηκαν οι τελευταίες στιγμές τις γυναίκας και στο οποίο ο άνδρας συμπεριφερόταν περίεργα.

Ο Ρετζέπ Σαχίν, τόνισε: «Σταμάτησα εκεί για να δω τη θέα του κόλπου Kabak με την οικογένειά μου. Η κόρη μου βιντεοσκοπούσε τη θέα με το τηλέφωνό μου και εκείνη την ώρα το ζευγάρι κατέβαινε την πλαγιά. Αστειευόμασταν μάλιστα, λέγοντας ότι «είτε αυτός ο άνδρας θα ρίξει τη γυναίκα είτε η γυναίκα θα ρίξει τον άνδρα». Δεν υπήρξε καμία αλληλεπίδραση μεταξύ τους».

Ένας άλλος μάρτυρας δήλωσε ότι ο 41χρονος εμφανίστηκε ασυνήθιστα ήρεμος μετά το περιστατικό: «Ο Αϊσάλ ήταν πολύ αγχωμένος, χωρίς να ανησυχεί. Οδηγούσα και είδα ότι κάποιον που με χαιρετούσε και σταμάτησα. Μου είπε ότι η γυναίκα του είχε πέσει στο γκρεμό.

Advertisement

Βγήκαμε αμέσως από το αυτοκίνητο και αρχίσαμε να την ψάχνουμε, αλλά δεν μπορούσαμε να δούμε σε ποιο σημείο είχε πέσει. Προσπαθήσαμε να πλησιάσουμε στην άκρη για να δούμε καλύτερα. Ο Χασάν δεν ήρθε μαζί μας εκεί κάτω».

Ο μεγαλύτερος αδελφός του θύματος, είπε στο δικαστήριο ότι ο δράστης είχε υψοφοβία και ότι δεν είχε νόημα να ανεβάσει τη Σεμρά στον γκρεμό.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: