Αδιανόητη τραγωδία στη Μάνδρα: Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του

Αδιανόητη τραγωδία στη Μάνδρα: Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του
Advertisement

Αδιανόητη τραγωδία στη Μάνδρα, με έναν 17χρονο νεκρό από τα πυρά του 14χρονου αδελφού του ο οποίος ομολόγησε σήμερα το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 14χρονος ομολόγησε προφορικά ότι δολοφόνησε τον αδελφό του, ενώ αναμένεται να δώσει στη συνέχεια και έγγραφη κατάθεση.

Advertisement

Αυτή την ώρα οδηγείται μαζί με τους αστυνομικούς στο σημείο της δολοφονίας προκειμένου να τους υποδείξει πού έχει κρύψει την καραμπίνα με την οποία σκότωσε τον αδελφό του. Σύμφωνα με πληροφορείς το κουβάρι για το ποιος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του παιδιού άρχισε να ξετυλίγεται όταν εντοπίστηκε η θήκη μιας καραμπίνας.

Ο 14χρονος ο οποίος λίγη ώρα μετά το έγκλημα μαζί με τον πατέρα του προσήλθαν στη ΓΑΔΑ κατέθετε όλη νύχτα, αλλά τα ξημερώματα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι αστυνομικοί είχαν ισχυρές ενδείξεις ότι ο δολοφόνος του 17χρονου ήταν γνώριμο πρόσωπο και δεν απέκλειαν να προέρχεται από το στενό του περιβάλλον. Υπήρχαν ισχυρές ενδείξεις, χρειάζονταν ωστόσο και αποδείξεις, όπως σημειώναν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές.

Advertisement

Ο 14χρονος ο οποίος κλήθηκε ξανά σήμερα σε απολογία όπως και τα υπόλοιπα 7 αδέλφια του άτυχου 17χρονου τελικά έσπασε και ομολόγησε το έγκλημα. Υποστήριξε ότι σκότωσε τον αδελφό του κατά λάθος.

Στη ΓΑΔΑ πάντως, κατά την πρώτη τους κατάθεση πατέρας και γιος εμφανίστηκαν να υποστηρίζουν τα ίδια πράγματα, δηλαδή ότι ο 17χρονος είχε πάει μαζί με τον 14χρονο στο μαντρί που έχει η οικογένεια, όπως έκαναν κάθε μέρα. Ο ένας γιος έπαιρνε τα πρόβατα και ο άλλος τα κατσίκια και τα πήγαιναν σε ξεχωριστά μέρη.

Στις 4 το απόγευμα και αφού θα είχαν ολοκληρώσει τη δουλειά τους επέστρεφαν και στη συνέχεια πήγαινε ο πατέρας τους και τους έπαιρνε.

Χθες όμως ο 17χρονος δεν επέστρεψε και ο πατέρας με τον αδελφό του άρχισαν να ανησυχούν. Τελικά, κάτοικος της περιοχής που έκανε την καθημερινή του βόλτα με το ποδήλατό του εντόπισε νεκρό τον 17χρονο.

Advertisement

Ο 17χρονος εντοπίστηκε μπρούμυτα, με τραύμα στο κεφάλι και στο μάγουλο, ενώ δίπλα του υπήρχε ένας κάλυκας.

Να σημειωθεί εντωμεταξύ ότι το Χαμόγελο του Παιδιού σε ανακοίνωσή του υποστήριξε ότι είχε δεχθεί καταγγελίες τον Ιούνιο του 2021 για κακοποίηση των παιδιών της οικογένειας από τον πατέρα και συστηματική παραμέληση και από τους δύο γονείς.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: