“Πού πήγαν τα μαλλιά;”: Η Βανδή εμφανίστηκε με αγορέ κούρεμα στο J2US & άφησε άφωνους κριτές και κοινό

“Πού πήγαν τα μαλλιά;”: Η Βανδή εμφανίστηκε με αγορέ κούρεμα στο J2US & άφησε άφωνους κριτές και κοινό
Advertisement

Όλα τα βλέμματα πάνω της τράβηξε η Δέσποινα Βανδή στο live του Just The 2 Of Us με την τεράστια αλλαγή που τόλμησε στα μαλλιά της.

Ο Νίκος Κοκλώνης αφού μπήκε τραγουδώντας -όπως κάνει πάντα- στη σκηνή του μουσικού σόου, υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή με πολύ κέφι.

Advertisement

“Το Σάββατο άλλαξε με εμάς και εμείς με εσάς και δεν έχουμε μόνο ανατρεπτικές εμφανίσεις αλλά έχουμε δώρα, εκπλήξεις και φυσικά 13 ζευγάρια στη διάθεσή του κοινού αλλά και της κριτικής μας επιτροπής.

Είναι τέσσερις, είναι κοντά μου και είναι πιο όμορφoι από ποτέ. Σχεδόν παραμυθένιοι! Κυρίες και κύριοι, η Χιονάτη Βίκυ Σταυροπούλου, η Σταχτοπούτα Δέσποινα Βανδή, ο Πίτερ Παν Σταμάτης Φασουλής και η Ραπουνζέλ Καίτη Γαρμπή”, είπε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά, ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασε τα μαλλιά της Δέσποινας Βανδή που ήταν πολύ αλλαγμένα! Για την ακρίβεια, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με μαλλιά a la garcon.

“Καλέ, τι έχει γίνει αυτό το Σάββατο; Η Βίκυ αυτό το λαμπερό φόρεμα, η Δέσποινα άλλαξε το μαλλί! Το έκοψες;”, ρώτησε με αγωνία ο οικοδεσπότης του σόου.

Advertisement

Όχι”, απάντησε η Δέσποινα Βανδή.

“Τι έγινε, Δέσποινα; Που πήγαν τα μαλλιά σου;”, επέμεινε ο Νίκος Κοκλώνης.

“Τα άλλαξα για το σόου, είναι από κάτω”, απάντησε η τραγουδίστρια.

Σε τι διάθεση είσαι; Μίλησέ μου!”, ρώτησε ο παρουσιαστής.

“Σε τι διάθεση είμαι; Πολύ καλή, γιατί;”, ήταν η απάντησή της, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι την αλλαγή την έκανε μόνο στο πλαίσιο του σόου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: