Σάλος με τη Σελένα Γκόμεζ και το… φτύσιμο στη φίλη της που της έδωσε το ένα νεφρό της για μεταμόσχευση

Σάλος με τη Σελένα Γκόμεζ και το… φτύσιμο στη φίλη της που της έδωσε το ένα νεφρό της για μεταμόσχευση
Advertisement

Η Σελένα Γκόμεζ έχει έρθει σε ρήξη με την στενή φίλη της Φράνσια Ραΐσα, όπως φαίνεται μέσα από τα social media των δύο γυναικών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Daily Mail», η σταρ της Disney, Σελένα Γκόμεζ, ήταν βαριά άρρωστη με ερυθηματώδη λύκο (ασθένεια που προσβάλλει το δέρμα και τα οστά, ενώ συχνά επηρεάζει και εσωτερικά όργανα όπως τα νεφρά, του πνεύμονες και την καρδιά) όταν η στενή της φίλη και ηθοποιός Φράνσια Ραΐσα, προσφέρθηκε να δωρίσει το νεφρό της και υποβλήθηκαν οι δύο στη δύσκολη διαδικασία μεταμόσχευσης το 2017.

Advertisement

Η Σελένα Γκόμεζ περιέγραψε λεπτομερώς τους αγώνες της για την υγεία της στο ντοκιμαντέρ της που μόλις κυκλοφόρησε, «My Mind & Me», αλλά δεν έκανε καμία αναφορά στην 34χρονη Φράνσια Ραΐσα, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Rolling Stone», η Σελένα Γκόμεζ ονόμασε την Taylor Swift ως τη μόνη διάσημη φίλη της στη βιομηχανία.

Σημειώνεται ότι η Ραΐσα είναι λατίνα ηθοποιός με μια σειρά από τηλεοπτικές και κινηματογραφικές συμμετοχές, όπως το «Bring It On: All or Nothing», «The Secret Life of the American Teenager» και το «Grown-ish».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Η Φράνσια Ραΐσα έκανε unfollow της Σελένα Γκόμεζ στο Instagram μετά την δημοσιοποίηση του ντοκιμαντέρ. Η 34χρονη ηθοποιός ήταν τόσο ενοχλημένη από την ατάκα της Γκόμεζ σχετικά με την Taylor Swift, και σχολίασε σαρκαστικά τη λέξη «ενδιαφέρον», κάτω από την ενότητα σχολίων σε ανάρτηση του «E!news». Στη συνέχεια διέγραψε το σχόλιο.

Advertisement

Παράλληλα, την Κυριακή (6/11), η Σελένα Γκόμεζ άφησε ένα σοκαριστικό σχόλιο που συζητήθηκε έντονα από τους θαυμαστές της κάτω από ένα βίντεο στο TikTok, που έδειχνε πως η Ραΐσα την έκανε unfollow μετά τη μη αναφορά του ονόματός της στο ντοκιμαντέρ, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη που δεν αναφέρω κάθε άτομο που γνωρίζω». Πάντως η Γκόμεζ ακολουθεί ακόμη την Ραΐσα στο Instagram.

Η συνέντευξη της Γκόμεζ που προκάλεσε τις αντιδράσεις της Ραΐσα

«Ποτέ δεν ταίριαξα με μια ωραία ομάδα κοριτσιών που ήταν διασημότητες. Η μόνη μου φίλη στη βιομηχανία είναι πραγματικά η Taylor Swift», δήλωσε η Σελένα Γκόμεζ στο περιοδικό «Rolling Stone» την περασμένη εβδομάδα.

Η Σελένα Γκόμεζ τόνισε επίσης στο «Rolling Stone» για την μεταμόσχευση νεφρού που έκανε το 2017, ωστόσο δεν τόνισε στις αναφορές της, ότι η Ραΐσα ήταν ο δότης της.

Advertisement

Η μάχη με τον ερυθηματώδη λύκο και η δωρεά νεφρού από την Ραΐσα

Η 30χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε στο ντοκιμαντέρ της για την σκληρή μάχη που έδωσε καθώς πάλευε με την επιδείνωση των συμπτωμάτων του ερυθηματώδη λύκου που είχε, ενώ σε κάποιο σημείο ξέσπασε και σε κλάματα. Η μάχη της με την αυτοάνοση ασθένεια ήταν η πιο σκληρή που είχε δώσει εδώ και καιρό, καθώς ένιωθε αφόρητο πόνο «παντού», ανέφερε η Σελένα Γκόμεζ.

Η Σελένα και η Φράνσια είναι φίλες για πάνω από 10 χρόνια και μάλιστα στο παρελθόν έχουν αναφερθεί η μία στην άλλη ως «αδελφές». Τον Ιούλιο, η Φράνσια μίλησε για το πώς χρειάστηκε να αλλάξει τη διατροφή της, αφού δώρισε ένα νεφρό της στη Σελένα, η οποία πάσχει από τον ερυθηματώδη λύκο.

«Επειδή έχω μόνο ένα νεφρό και λειτουργεί ως φίλτρο για το σώμα μου, δεν μπορώ να καταναλώνω τόσες πολλές πρωτεΐνες. Τρώω πολύ -ξέρω ότι είμαι αδύνατη, αλλά τρώω- οπότε αυτό ήταν μια πολύ μεγάλη ανησυχία για μένα όταν μίλησα με τον γιατρό», δήλωσε στο «Yahoo Life» η 34χρονη ηθοποιός.

Advertisement

Όταν η Ραΐσα ανακοίνωσε το «δώρο ζωής» που θα έκανε στη φίλη της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Σελένα μοιράστηκε μια φωτογραφία της ίδιας και της Φράνσια σε διπλανά κρεβάτια νοσοκομείου γράφοντας ένα θερμό ευχαριστώ.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Φράνσια Ραΐσα», έγραψε η Σελένα στο Instagram. «Μου έκανε το υπέρτατο δώρο και τη μεγαλύτερη θυσία δωρίζοντας μου το νεφρό της. Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ αδελφούλα».

Η κοινή συνέντευξη μετά την μεταμόσχευση νεφρού

Εκείνη την εποχή το δίδυμο έδωσε επίσης μια κοινή συνέντευξη στο «Today show», με την Γκόμεζ να περιγράφει λεπτομερώς πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση της υγείας της.

Advertisement

«Τα νεφρά μου είχαν σταματήσει να λειτουργούν. Η νοοτροπία μου έλεγε να συνεχίσω να παλεύω. Έζησε μαζί μου (η Φράνσια), αυτή την περίεργη περίοδο της ζωής μου, όπου τα νεφρά μου ήταν τελειωμένα. Η σκέψη να ζητήσω από κάποιον να το κάνει αυτό ήταν πραγματικά δύσκολη για μένα.

Εκείνη (η Φράνσια) προσφέρθηκε εθελοντικά και το έκανε. Και άσε που και κάποιος να ήθελε να προσφερθεί εθελοντικά, είναι απίστευτα δύσκολο να βρεθεί συμβατός δότης. Το γεγονός ότι ήταν συμβατή, ήταν απίστευτό», ανέφερε η Σελένα Γκόμεζ σχετικά με τη δωρεά νεφρού από την φίλη της Φράνσια Ραΐσα.

Τόσο η Φράνσια όσο και η Σελένα, δήλωσαν ότι «πέρασαν κατάθλιψη» μετά την επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού, σύμφωνα με το «Self». Η Φράνσια τόνισε ότι ήταν δύσκολο για τη Σελένα επειδή είχε επιπλοκές μετά την επέμβαση, όπου το νεφρό της γύρισε μέσα στο σώμα της και χρειάστηκε να κάνει επείγουσα εγχείρηση για να το διορθώσει.

Advertisement

Παράλληλα, η 30χρονη τραγουδίστρια έστειλε γραπτό μήνυμα που έλεγε ότι, «φοβάμαι τόσο πολύ μήπως πεθάνω» στη Ραΐσα, λίγο μετά το χειρουργείο.

«Τότε ήταν που είχε την επιπλοκή όπου το νεφρό γύρισε και έσπασε μια αρτηρία και έπρεπε να ξαναμπεί και στην πραγματικότητα έπρεπε να πάρουν μια φλέβα από το πόδι της – έτσι έχει μια ουλή ακριβώς εδώ (δείχνει το εσωτερικό του μηρού της) και να χτίσουν ένα τοίχωμα γύρω από την αρτηρία της», τόνισε η Φράνσια.

Η 34χρονη ηθοποιός έδειξε επίσης τις ουλές της, οι οποίες περιλάμβαναν δύο στο στομάχι της και μία κάτω από τον αφαλό της.

Advertisement

Κλονίστηκε η φιλία των δύο γυναικών μετά την μεταμόσχευση νεφρού

Μόλις ένα χρόνο μετά τη δωρεά νεφρού, οι δύο τους λέγεται ότι είχαν διαμάχη, με τη Ραΐσα να έχει θέμα με τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής της Γκόμεζ και την συχνή κατανάλωση αλκοόλ, μετά την επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού.

Ωστόσο, φέρεται να συμφιλιώθηκαν το 2021, αφού η 34χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη διαδικασία δωρεάς νεφρού. Παράλληλα, η Ραΐσα ήταν παρούσα στο πάρτι των 30ων γενεθλίων της Γκόμεζ τον Ιούλιο και η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα TikTok με τις δύο γυναίκες να διασκεδάζουν μαζί.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: