“Χρονοταξιδιώτης” προειδοποιεί: «Επέστρεψα από το μέλλον, τα μεγάλα πράγματα που θα συμβούν τον Δεκέμβριο»

Advertisement

Ο χρονοταξιδιώτης από το 2671, κάνει τις προβλέψεις του για τον μήνα Δεκέμβριο, μέσω βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok.

Ειδικότερα, ο TikToker Eno Alaric, (@RadiantTimeTraveler), που έχει γίνει viral με τα βίντεό του που προειδοποιούν τους ανθρώπους για το μέλλον, σ’ ένα πρόσφατο βίντεο είπε στους θεατές να θυμούνται τρεις ημερομηνίες τον Δεκέμβριο.

Advertisement

«ΠΡΟΣΟΧΗ. Ναι, είμαι ένας πραγματικός ταξιδιώτης του χρόνου, θυμηθείτε αυτές τις ημερομηνίες τον Δεκέμβριο του 2022», υπογράμμισε χαρακτηριστικά στο κείμενο στην οθόνη.

Μάλιστα, δημιούργησε κατάλληλη ατμόσφαιρα, ντύνοντας το βίντεο με μία τραγική μουσική και αποκάλυψε ότι σημαντικά γεγονότα θα συμβούν στις 8, 12 και 25 Δεκεμβρίου.

«Πολύ μεγάλα και σημαντικά πράγματα θα συμβούν σε κάθε μία από αυτές τις ημερομηνίες, αυτό θα αποδείξει 100% ότι είμαι ένας πραγματικός ταξιδιώτης του χρόνου», επεσήμανε, χωρίς να εξηγεί τι θα συμβεί ακριβώς, αλλά προειδοποίησε τον κόσμο να «παραμείνει ασφαλής».

Advertisement

Οι χρήστες του Tiktok έκαναν το δικό τους σχόλιο κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, μ’ έναν να γράφει «Παιδιά είμαι ένας ταξιδιώτης του χρόνου από το μέλλον. Θυμηθείτε την ημερομηνία 25 Δεκεμβρίου είναι ένα πράγμα που λέγεται Χριστούγεννα».

@radianttimetraveler Stay safe… and be cautious… #fyp #foryou #radianttime #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #theory #conspiracy ♬ Radiant Steps – Eno Alaric

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: