Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Με χούφτωσε και είπε εγώ θα σου φτιάξω την καριέρα. Ήθελαν να αισθάνομαι σαν κορίτσι»

Advertisement

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, όπου μίλησε για το J2US και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν από πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας.

Αρχικά για το J2US, και την επερχόμενη εμφάνιση του με την Ιλάειρα Ζήση ανέφερε: «Μου ξυπνούν μνήμες που μου έχουν σημαδέψει τη ψυχή. Προσπάθησα να αλλάξω το κομμάτι αλλά μου είπαν από την παραγωγή ότι δεν γινόταν αυτό. Κι επειδή μέχρι τώρα ό,τι μας έχουν δώσει, το έχουμε πει, ήθελα να μείνουμε πιστοί σε αυτό…

Advertisement

Η μεταμόρφωση για το τραγούδι μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Όταν ήμουν ένα παιδάκι με πολλά κιλά, που μου έλεγαν οι συμμαθητές μου γιατί δεν φοράω ένα σουτιέν που έχω τόσο μεγάλο στήθος… Τώρα καλούμαι αυτό το πράγμα, που το έχω διαγράψει από τη μνήμη μου –είμαι συγκινημένος- να το αντιμετωπίσω».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Μου θυμίζει στιγμές από γραφεία δισκογραφικών παραγωγών, που όλο και κάτι ήθελε ο καθένας. Που ήθελαν να με αντιμετωπίσουν ως ένα αγόρι που αισθάνεται κορίτσι. Βρέθηκα σε δύσκολη θέση να σπρώχνω ανθρώπους, δεν ανταποκρίθηκα ποτέ σε κάτι τέτοιο κι είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Βλέπω όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν σε αυτές τις ανωμαλίες κι αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο σοκαριστικό αυτό που είπα για το bullying…

Με ρωτούν γιατί δεν το καταγγέλλω, δεν είναι εύκολο να πω χωρίς στοιχεία, ότι ο τάδε με χούφτωσε και μου είπε «αγοράκι μου εγώ μπορώ να σου κάνω καριέρα και αύριο να σε ξέρουν όλοι». Δεν μπορώ να το πω το όνομα, τον ξέρετε όλοι κι είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτό είναι το συγκλονιστικό».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: