«Με κατέστρεψαν…»: Οργισμένη η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, ξεσπάει 1η φορά για την σχέση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Advertisement

Ξέσπασε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη σχέση που είχε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Η ίδια δεν έκρυψε την αγανάκτησή της. «Αχ, όχι πάλι», αναφώνησε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου με χαμόγελο, για να προσθέσει εν συνεχεία πως «Με αυτό που συνέβη, οι δημοσιογράφοι με κατέστρεψαν… Τι εννοείται;

Advertisement

Γενικώς εγώ είμαι ζωντανός άνθρωπος, Σαλονικιά που λέμε, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι κάτι της προσωπικής μου ζωής ξαφνικά θα αφορά τόσους ανθρώπους και τόσους δημοσιογράφους που δεν τους ήξερα και δεν με ήξεραν μέχρι πρότινος.

Στην αρχή το έπαιρνα πολύ χαλαρά, ότι δεν ασχολούμαι, γιατί αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εγώ κάνω τη δουλειά μου, απλά από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να γίνεται πάρα πολύ σκληρό».

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου ανέφερε ακόμα: «Με ενόχλησαν τα πάρα πολλά ψέματα! Πάρα πολλά ψέματα τα οποία για πάρα πολλά χρόνια αισθανόμουν ότι άλλη είμαι εγώ και αλλιώς με βγάζουν.

Advertisement

Δηλαδή δεν ξέρω πώς να το περιγράψω, απλώς αισθανόμουν ότι αλλιώς παρουσιάζομαι στον κίτρινο τύπο.

Σαν να είναι μια άλλη προσωπικότητα, ένας άλλος άνθρωπος, μια άλλη Νικολέτα αυτό όλο που παρουσιάζουν στον κίτρινο τύπο, ενώ είμαι αλλιώς εγώ. Αυτό κάποια στιγμή άρχισε να με ενοχλεί».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: