«Βόμβα» Survivor! Οι 3 παίκτες που ακυρώνουν τελευταία στιγμή τη συμμετοχή τους

«Βόμβα» Survivor! Οι 3 παίκτες που ακυρώνουν τελευταία στιγμή τη συμμετοχή τους
Advertisement

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για τον νέο κύκλο του Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα βγει σε εκδοχή All Star, με παίκτες που ξεχώρισαν από τους προηγούμενους κύκλους.

Τα πράγματα για τη παραγωγή δεν είναι τόσο εύκολα. Ο Acun Ilicali επιθυμούσε διακαώς τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν έκαναν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών.

Advertisement

Ωστόσο, η φημολογία αυτή διαψεύστηκε με τον Ντάνο να εμφανίζεται εκνευρισμένος.

Όμως αυτή δεν είναι η μοναδική δυσκολία της παραγωγής. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς και ο Γιάννης Σπαλιάρης ακύρωσαν τη συμμετοχή του την τελευταία στιγμή.

Ο τραγουδιστής, όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ, θα μπει στο ριάλιτι από τον Φεβρουάριο αφού έχει προγραμματίσει συναυλίες.

Σχετικά με όσους έχουν κλείσει με την παραγωγή από γυναίκες παίκτριες θα δούμε τις Κατερίνα Δαλάκα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αφροδίτη Σκαφίδα, Μελίνα Μεταξά, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Ρία Κολοβού, Βρισηίδα Ανδριώτου, Νικολέττα Μαυρίδη, Καρολίνα Καλύβα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στέλλα Ανδρεάδου και Εύη Σαλταφερίδου.

Advertisement

Στις γυναίκες υπάρχουν κι άλλα ονόματα.

Οι άνδρες που θα δούμε στον Άγιο Δομήνικο είναι οι Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μάριος Πρίαμος, Ορέστης Τσάνγκ, Στέλιος Χανταμπάκης, Ηλίας Γκότσης, Κώστας Βασάλος, Περικλής Κανδυλάτος, Ηλίας Μπόγδανος, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Γιωρίκας Πηλίδης, Τάκης Καραγκούνιας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: