Κατέρρευσε ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Αισθάνομαι ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πέσω από το μπαλκόνι»

Advertisement

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος σχολίασε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Πρωινό» τις καταθέσεις των Δανδουλάκη και Δροσάκη.

«Οι καταθέσεις των κυριών δεν συνεισέφεραν σε τίποτα στις κατηγορίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη. (…) Το δικαστήριο δε ψάχνει το προφίλ ή τον χαρακτήρα του. (…)

Advertisement

Η κα Δανδουλάκη είπε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έδειχνε ενδιαφέρον στην κα Δροσάκη. Η κα Δροσάκη ζήτησε από την κα Δανδουλάκη να διώξει τον Πέτρο Φιλιππίδη από το θέατρο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ο δικηγόρος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα περιστατικό σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη:  «Στη διακοπή της δίκης, όταν μείναμε στην αίθουσα εγώ και οι υπόλοιποι δικηγόροι, ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέρρευσε.

Πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες ποινικής διαδικασίας, δε μπορούσε να αναπνεύσει, είχε ταχυπαλμία και πρώτη φορά ακούσαμε –το λέω και συγκλονίζομαι- ότι “αισθάνομαι ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πάω σπίτι μου και να σκοντάψω και να πέσω από το μπαλκόνι. Δεν με θέλουν ούτε ζωντανό”.

Advertisement

Προσπαθήσαμε όλοι να τον συνεφέρουμε! Ευτυχώς, είναι μία στιγμή αυτό που δεν είδε ούτε το παιδί, ούτε η γυναίκα του.

Τέτοια απογοήτευση, τέτοια συντριβή δεν είχε συμβεί τόσους μήνες». «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος, δεν το πιστεύει απλά» πρόσθεσε λίγο αργότερα ο κ. Δημητρακόπουλος στον ΑΝΤ1.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: