Bryan Adams: Ο γιατρός μου λέει ότι οι άνδρες χρειάζονται σεξ 27 φορές το μήνα, αλλά ποιος το κάνει αυτό;

Bryan Adams: Ο γιατρός μου λέει ότι οι άνδρες χρειάζονται σεξ 27 φορές το μήνα, αλλά ποιος το κάνει αυτό;
Advertisement

Ο γνωστός καλλιτέχνης Bryan Adams, 63 ετών πλέον, μιλάει για την μακρά πορεία του στο χώρο, τον χαρακτήρα του, την οικογένειά του και βέβαια την μουσική.

Σε συνέντευξή του στον Guardian δηλώνει πως τον πιάνουν τα κλάματα όταν βλέπει βίντεο με κακοποίηση ζώων.

Advertisement

Εντύπωση εντούτοις προκαλεί μια ατάκα του στο ερώτημα για το πόσο συχνά κάνει σεξ. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του ο γιατρός του, του λέει ότι οι άντρες χρειάζονται σεξ 27 φορές το μήνα για έναν υγιή προστάτη, αλλά ο ίδιος προβληματίζεται.

Το χαρακτηριστικό που αποδοκιμάζει περισσότερο στον εαυτό του δηλώνει πως είναι η ανυπομονησία. Κάνει ειδική μνεία στα γράμματα από τον παππού του, που τελείωναν πάντα με την φράση «Συνέχισε να χαμογελάς».

Περιγράφει τον εαυτό του σε τρεις λέξεις με την φράση: Όχι ακριβώς σωστός.

Δηλώνει πως δεν του αρέσει σχεδόν τίποτα στην εμφάνισή του, εκφράζει την επιθυμία να επαναφέρει στη ζωή τη ροκ μουσική.

Advertisement

Δηλώνει επίσης ερωτοχτυπημένος με την Charlize Theron. Αστειεύεται όταν τον ρωτούν αν θα επέλεγε τη φήμη ή την ανωνυμία προτιμώντας το δεύτερο και αμέσως μετά επιβεβαιώνει πως αυτό ήταν το τελευταίο του ψέμα.

Έχει αδυναμία στους καφέδες με γάλα βρώμης, διαβεβαιώνει πως δεν λέει «σ΄αγαπώ» χωρίς να το εννοεί. Διαφωνεί με τον τρόπο με τον οποίο οι μεγάλες μουσικές εταιρείες αντιμετωπίζουν τους καλλιτέχνες τους στην ψηφιακή εποχή.

Κι όταν η συζήτηση φτάνει στο σεξ αναφέρει: Ο γιατρός μου λέει ότι οι άντρες χρειάζονται σεξ 27 φορές το μήνα για έναν υγιή προστάτη, αλλά ποιος το κάνει πραγματικά αυτό;

Advertisement

Ως παρακαταθήκη στα παιδιά του θα ήθελε να αφήσει την ικανότητα να κοιτάζουν τον εαυτό τους και να γελούν.

Ερωτώμενος για την πιο κοντινή του επαφή με τον θάνατο θυμάται την πτώση με αλεξίπτωτο όταν αυτό μπλέχτηκε γύρω από τα πόδια του.

Τέλος ερωτώμενος για το πώς θα ήθελε να τον θυμούνται παραφράζει το περίφημη ρητό veni vidi vici λέγοντας:  Ήρθε, γέλασε, έφυγε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: